Olycklig!

Hej bloggen,
Nu är det så att jag har förstört min mobil och jag undrar om det finns ett hjärta där ute som har en mobil som jag kan låna tills jag har köpt en ny. Snälla kontakta mig då.
Kyssar♥

Sofijah-Ängel♥

Hej bloggen!
Jag har varit och käkat pizza och haft det mysigt. Jag har oxå suttit och lyssant på denna underbara låt. Jag är den jag är och det kan ingen ändra på.
Kyssar♥


VeGe+Klassfest...♥

Hej bloggen!
Idag så hade man sovmorgon till halv tio. Jag vaknade vid halv nio. Klaudia messade att hon var på skolan och undrade vart alla var. Så hon fick komma till mig och vänta. Jag fixade mig medan hon kollade på. Jag tog as långt tid idag. Vet inte varför. Sen när vi kom till skolan hade vi "Pilen" som första lektion. Sen så hade vi lunch.. Det var pasta gratäng. Och glöm att jag äter det. Och inte i nästa liv heller. Efter lunchen hade vi rast. Jag och Marräh gungade. Sen gick vi till Klaudiih och Iicah och hoppade rep. Det gick jätte bra... Sen när vi kom in hade vi EA. Jag jobbade matte och jag, Marräh, iicah och Klaudiih diskuterade lite om olika saker. Men innan det fick vi reda på att. Nästa fredag så är det VeGe... Vi ska ha klassfest samma kväll. Den ska börja klockan fyra och sluta klockan åtta. Men jag och Marräh ska iallafall gå dit klockan sju för att inte missa VeGe eller klassfestan. Sen när vi slutade klockan halv två så gick vi till "Coop" och köpte klubba. När vi hade gjort de så åkte Marräh, Klaudiih och iicah med bussen och jag gick hem. När jag kom hem satte jag mig vid datan och efter att tag så ringde My mig. Vi skulle ha varit idag. Men så vart det inte. Hon skulle ha prov imorgon och var tvungen att plugga. Så jag ska vara hemma. Jag fixade en bloggom mig, Marräh, iicah och Klaudiih som Marräh håller på att foxa header till just nu. Kolla in den på adressen
www.kemmarna.blogg.se .
Kyssar♥

Här kommer lite bilder och en eller två videosar från idag;




Kissie

Davve och Jakob<3

KEMM LOVE<33

Utväklingssamtal*♥

Hej bloggen!
Imorrse så vaknade jag vid sju och gick upp och fixade mig. När jag kom till skolan så hade Iicah, Marräh eller Klaudiih kommit så jag väntade på de. De hade varit och köpt en macka. Så de tog lite tid att jag vet inte, Kanske välja macka. Aja, sen när vi kom in så hade vi Matte genomgång. Sen rast. As tråkig rast. Sen så hade vi EA och språk och sen tillbaka till klassrummet och ha EA igen för att vi hade sen lunch. Sen när vi gick ut på rast så videobloggade vi och när vi kom in igen så hade vi EA tror jag. Kommer inte ihåg. När jag slutade skulle Andi hem till mig och vänta tills han hade utväklingssamtal och var hos mig till halv fem. Jag kollade klart på allaEfterlyst program jag missat och sen så skulle vi gå till skolan för att ha utväklingssamtal. Det gick as bra möt från i höstas. Innan vi gick in så åt vi på lilla kjosken. När vi var klara så åkte vi till Järna för att mamma och pappa skulle umgås lite med Danne och Annelie. Sen vid nio när vi hade kollat klart på "Uggly Betty" så åkte vi hem. Jag fixade mitt lös hår och städade en snabbis. Imorrn blir det att dammsuga och damma tror jag.
PS. Videofy sidan är tyvär trasig så videobloggen kommer imorrn.
Kyssar♥

Skola:)♥

Hej bloggen!
Idag så va man as seg på morgonen. Men jag han i tid iallafall. Våran första lektion skulle vara ute idrott så jag tog på mig idrotts kläder på en gång. När jag kom till skolan ringde jag Iicah och undrade vart hon var. Sen så visade det sig att vi gick nästan brevid mig. Så vi gick tillsammans och hämtade Klaudiih och Marräh. När vi stog vid dörren så väntade vi as länge. Så vi gick sen kommer de springande från andra dörren när vi hade gått. Det var ju så lyckat. Vi hade idrott och sen rast. Då videobloggade vi lite och sen in till historian. Efter det var det lunch och sen till rasten ingen. Vi videobloggade då med. Sen när vi kom in så hade vi EA eller nu vad det var. Jag gjorde typ... inget på en och en halv timme. Sen slutade vi. Jag gick hem och tråkade. Längtar till nya skolan. När jag kom hem så åt jag lite och sen in till datan och kolla på alla "Efterlyst" avsnitt som jag har missat. Messade och sen ville mamma att jag skulle följa med till "IcaMaxi" och hämta två oaket. Men sen när vi kom dit så stog namnet på min mormor så vi fick inte ta ut min och mammas väska som hade kommit fel från gotland från kina. Så nu ska man strax slagga.
Kyssar♥


Vad tycker ni?

Jag vaknade i mitt rum efter en underbar natt. Samma dröm som alltid. Att vara rik.

"Jag var alltid den alla tittade på i korridoren. Det skulle se bra ut att vara rik med mitt perfekta ansikte" Tänkte jag.

Jag kollade runt i rummet. Allt på över våningen av mitt rum stod rätt iallafall. Sängen, garderoberna runt sängen, kuddarna, skrivbordet och såklart det bästa i hela rummet spegeln. Jag släpade mig till garderoben för att ta fram kläderna för idag sen kom ja på att det var första skoldagen efter majlovet vilket nu bara var två veckor kvar på hela året sen till collage. Jag rotade igenom hela garderobel i en timme o sprang ner till köket.

"Var är mitt svarta och vita linne med tajtsen?!"Fräste jag.

"De ligger i tvätter kommer du inte ihåg att du hade de när du va med... Ja vad han nu hette" sa mamma vänligt.

Var hon alltid tvungen att vara så. Jag var tvungen att fundera på vad rätt ord var och sen kom ja på det. Hon var alltid tvungen att vara så Hörtig. Jag sprang upp till garderoben igen. Hittade ett svart och vitt linne äntligen! Jag suckade tungt och gick vidare till spegeln. Jag tog som vanligt fondation puder och maskcara med lite ögonskugga. Ruffsade till håret och sen hade jag lite längre tid på mig så jag tog mig tiden att kolla på gamla foton på mig Marie, Erica och Klaudia. Så mycket vi hade förändrats på tre år. Jag log för mig själv sen tutade någon utanför huset. Så jag gick till fönstret. Såklart var det Jonas. Jag tog väskan och började gå till dörren. Mamma stoppade mig precis när jag tog tag i handtaget till ytterdörren.

"Ha det så bra i skolan nu" sa hon och pussade mig lätt på hjässan.

"Ja, Det ska jag ha. Jag skulle precis gå som du ser." sa jag och vände på klacken och gick ut genom dörren.

Jag hörde henne stänga dörren så det var fritt att gå vidare till Embrys bil. Jag hade inte tagit mitt kör kort än så han kör mig tills jag har tagit det. När jag steg in i bilen nästan överföll Embrys mig. Men jag besvarade kyssen. Jag hade nog aldrig varit så kär i hela mitt liv. Okej så säger jag till alla killar jag har varit tillsammans med men det här var speciellt. Han lutade sig över mig och till slut så slutade han som om han hade gått över en gräns eller klivit på en spik. Han vart alldeles stel och lutade sig tillbacka.

"Du ska inte förvandlas till något monster nu va?" frågade jag ironiskt.

"Skulle inte förvåna mig" hörde jag han muttra. Så lågt att det inte var meningen all jag höra det.

Vi åkte iväg och jag iakttog han med minsta lilla rörelse. Vad menade han med att det inte skulle förvåna honom? Ja, något var det i alla fall. Och jag skulle få reda på dem. När vi kom till skolan ringde min mobil och Jonas saktade ner. "Marräh" stod det på discplayen.

"Tja Tja" svarade jag.

"Tja. Möt oss vid våra skåp"

"Okej, Ses då."

"Puss."

"Puss."

Vi lade på.

"Jag ska möta Marre, Klaudi och Ica vid våra skåp. Ses vi sen?" frågade jag Embry.

Han suckade.

"Okej under håltimmen."

Han lutade sig framåt som jag. Och kysste honom. Han besvarade kyssen och den tog slut väldigt fort. Inte likt honom men om det var så han ville ha det så får han väll det. Vi vinkade till varandra och han försvann med bilen mot parkeringarna. Runt mig så fanns alla nya elever som såg ut och vara lite vilse. Det skulle jag nog också vara i en byggnad med fyra avdelningar för sjuan, åttan, nian o sen ytligare för matsalen och gympasalen. Jag gick in i den tråkigt vanliga bruna tegelstens byggnaden och sen genom glas dörren. Som var tvungen att fixas vart andra vecka för att någon förstört den. Tog första höger sen vänster i korridoren. Sen runt hörnet till våra skåp och där stod alla o pratade.

"Hej!" skrek jag.

Alla suckade. "Vad har hänt?" frågade jag.

"Marre ska fick sitt uttagnings papper från Roms Skådis Callage." sa Klaudia.

"Men det är ju otroligt kul." sa jag.

"Till Rom i Italien." fortsatte Erica.

Jag suckade. Och sen kom jag på att det inte bara var Marie som hade dåliga nyheter. Vi skulle gå ut i år. Så det betyder att vi alla skulle skiljas åt när vi ska välja collage. Och det betyder nog att de ska någon annan stan allihopa. Jag skulle till holliwood för att bli modell. Marie skulle till Rom för att bli skådis. Nu var det bara två kvar.

"Vart ska ni?" frågade jag till slut för att avbryta tystnaden.

"Jag ska till Bombay i Indien för att bli Sångerska. Och Erica ska till Tokyo i Japan för att bli en känd desiner." förklarade Klaudia.

Jag vågade inte lite på min röst tillräckligt mycket att jag vågade säga att jag skulle till Hollywood i tre år på callage. Jag kunde ta det senare. Eller det kanske är bättre att säga nu.

"Det värkar som om alla fyra ska åka ut ur landet." sa jag till slut. Jag kollade ner och jag hade inte tänkt kolla upp igen.

"Vart ska du?" undrade Erica.

"Jag ska till holliwood och gå på ModellCallage" svarade jag stålt.

"Men vet nu vad? Jag tycker att vi borde gör något kul av det halv år vi har kvar!" föreslog Marie

Vi började gå igenom korridoren och såklart var allas blickar på oss. Folk gick ur vägen när vi kom i närheten för att inte stå i vägen. Och vi forsatt att babbla o fnittra när det kom en ny person som antingen var ful eller snygg. Sen gick vi förbi anslags tavlan med alla nya aktiviteter. Alla tvärstannade samtidigt. SKOLBALEN! Alla kollade på varandra samtidigt o sedan började alla hoppa och skratta av lycka.

"Det är skolbal om en vecka!" skrek vi samtidigt. Just då kom en ny kille i skolan som inte såg sig för och krockade in i Marie. Det var bara det att han hade ett fullt glas med juice. Marre skrik av skock o sprang in på tjej toan. Vi sprang efter och letade efter henne i båsen. Jag hörde snyftningar och antog att de var Marie.

"Marre, ska jag hämta mina extra kläder jag har exakt lika danna som du har på dig?" frågade jag

Hon tog en snyftning och kollade ut ur båset.

"Kan du de?" frågade Marie.

Jag himlade med ögonen.

"Såklart jag kan." sa jag och började att små springa mot våra skåp.

Men såklart skulle Rektor Skarpe komma just då. Jag letade i fickorna och glömde att jag inte hade fått något passerkort än.

"Miss. Andersson. Var är ditt passerkort?" frågade Mr. Skarpe strängt.

Jag kollade upp. Och mötte hans blick.

"Jag har inte fått de än." svarade jag lågt.

Den ända på hela skolan som inte aktade sig för mig jag och mina vänner var Rektor Skarpe eller som vi brukar kalla han Rektor kort byxa efter som om hans humör inte är det bästa.

Han vände sig om och gick vidare. Han brydde sig antagligen inte om dem. Han hade antagligen andra små ungar att skälla på. När jag kom till skåpen öppnade jag och kikade in och som förra året la de på rätt plast. Jag grep hårt tag om allt och började springa till tjej toan.

"Här jag hittade de hade kunna kommit snabbare men Rektor kort byxa stoppade mig" sa jag och kastade över byxorna till Marie inne i båset.

"Tack" sa hon bara och skyndade sig på kläderna. Vi sprang till skåpen för att hämta Engelska böckerna och Marie skulle lämna sina kläder så att hon slipper släpa på de hela dan. Medan vi rotade genom våra skåp tog jag tiden att fråga vem de skulle gå på skolbalen med.

"Ja, den frågan kan vi ta upp om kanske två dar eller så ringer vi i en konversation ikväll" sa Klaudia."Vilket innebär att han inte har frågat dig än" fyllde jag i "Ingen har frågat någon av oss ännu"

Vi gick till våra klassrums aktiviteter och fick våra passerkort och våra papper för fritidsaktiviteter på skolan. Vi tog som vanligt. Jag cheerleading Marie tog fotboll Erica tog wollyboll och Klaudia tog Kemi. Och efter skolan gick vi till köpcentrum i Los Angeles. Vi tog en fika och shoppade lite. När jag kom hem och gick upp till mitt rum. Det hade blivit mörkt så jag gick ut på balkongen.

Embry stod där. Han var alltid lika vacker. Sitt bruna hår som räckte ner till axlarna och hans Blåa ögon, med bruna hy. Jag tänkte just klättra upp när han tog ett skutt och var ute på balkongen.

"Varför var du så konstig i morse?" frågade jag fundersamt.

Han bara stod där och suckade.

"Det kan jag inte säga." svara han bara.

Vi stod tysta ett tag. Men han tog sig äran att avbryta tystnaden efter 5 minuter.

"Kommer du ihåg för två år sen historierna jag berättade om människorna från kusten?" frågade han.

"Ja, Om vampyrer, varulvar och alla andra monster" svarade jag fundersamt.

Han suckade och gick ett varv på balkongen.

"Jag vet att jag inte kan säga men du kan försöka att hjälpa mig lite!" skrek han.

Jag såg skräckslaget på honom.

"Jag lovar att jag ska försöka" lovade jag men inte visste vad han pratade om.

Han klängde sig över räcket på balkongen och sprang iväg.

Jag gick in i värmen igen. Vad var det han ville säga. Han hade varit konstig hela dagen. Han sa imorse att han skulle komma till håltimmen men han kom inte. Jag kysste han men han va alldeles stel. Ja, jag har iallafall inte gjort något. Jag la mig på sängen och tänkte och efter ett tag så somnade jag. Den natten drömde jag om vad han hade berättat på fiket för två år sen. Och plötsligt kom jag på vad det var och vaknade med att ryck.

Aue och Wille♥

Hej bloggen!
Igår så kom Aurelia till mig vid sex eller nåt. Jag vet inte. När vi kom till mig så sa vi att jag skulle sminka henne. Men vi satt vid datan istället. Sen när klockan var runt nio så gick vi till lilla kjosken först och köpte slush och sen gick vi till "Jätten" för att köpa choklad. När vi gick tillbaka gick vi vid Boda. Så vi ringde till Wille och kollade om han kunde kolla ut genom fönstrett. Men han var bakom oss och cyklade klockan halv tio. Så vi stog och pratade. Haha, Aue lutade drickan och sa:
"Kolla såhär mycket saft har jag kvar"
Och då ramlade allt av hennes slush ut. Så hon skulle göra samma med min och tog den men jag gnällde lite. Men jag fick den... Ett tag sen ville jag inte ha mer. Så hon hällde ut den med. Vet smart fisk. Stog där och pratade sen ringde mamma och undrade när vi kom och vi frågade om Wille ville följa med så alla tre gick hem till mig. Först så likte vi lite men jag satte på filmen iallafall. Men vi kollade lixom inte.
Idag:
Aue väckte mig vid nio. Var as trött. Vi kollade film och vid tio halv elva gick vi upp och åt frukost. Sen messade Wille och frågade om han kunde vara med oss. Vi skulle bara fixa oss. Sa vi. Eller jag gjorde iallafall det. När vi hade ätit klart så gick vi in till mitt rum och började fixa oss. Sen upptäckte Aue datan. Vi hade sagt att vi skulle fixa oss men hon ville hellre sitta vid datan. Sen när jag var klar så gick vi och mötte Wille. När vi kom till han gick vi till Boda. Vi lekte i nån lekpark och gick runt sen så hände en sak och jag fick ett jack i huvudet. Det gjorde inte ont men de blödde som F*N. Så vi gick hem till Wille för att fixa de. Hanns mamma hjälpte mig och jag ville inte gå ut så jag och Aue gick hem efter ett svårt beslut för mig. Wille kunde inte följa med för att han var smått förkyld. Jag mådda illa som F*N. Men det var bara för att jag mår illa av att se blod så. När jag och Aue kom hem till mig satt vi vid datan. Tills hon skulle åka med sin familj och käka. Och jag har suttit här och knarkat mig med "Twilight Eclips triller." Och här kommer den. Ha en fortsatt bra kväll.
Kyssar♥



Wille & Jakob :D♥

Hej bloggen!
Idag så vaknade man klockan åtta. Kan inte sova under nätterna. Så man gick väll upp och kollade tv ett tag. Sen tog jag fran datan och började skriva på texten igen. Sen vaknade alla så vi kollade på "Trubbel i paradiset" Den var as kul. Sen när den var slut så gick jag och duschade och började fixa mig för dagen. Sen när jag stog i morgonrock och ofixad så messade Wille att han och hans kompis ville komma och att det började "GÅ" Så jag fick gå med bara kammat hår. Jätte fint. De cyklade och jag gick. Sen när vi kom till Willes hus så skulle de en LITEN paus. Men vi var ute tills det började regna. När vi kom in så kollade de på "Youtube" och jag messade med KlaudiihIicah och Marräh. Sen så ringde mamma och jag kramade Wille hejdå. När jag kom hem så skulle jag äta och det blev hemgjorde hamburgare. Jag som sa att jag skulle äta nyttigt. Aja, Chattar med Aue och hon ska sova hos mig. Ska ha det roligast. Skriver imorgon om hur denhär kvällen såg ut:)
Kyssar♥

Video från en rast för ca. En vecka sen ;



Videoblogg!

Hej bloggen!
Nu har mitt konto på videofi.me så här kommer de att läggas ut videobloggar efter idag.
Så här får ni ett smakprov på en lite härlig oseriös video. Njut av varje minut.

Ps. Rösterna är så oseriösa!


Fredagsmys!:D♥

Hej bloggen!
Idag när man kom till skolan så började vi med att skriva men vi skulle ha franska så vi gick till franskasalen istället. Franska läxa som ingen hade övat på för att Tove hade ändrat shemat. Fick tillbaka våra Franska prov och jag fick nästan alla rätt! När vi kom ut på rast så gick jag runt men Klaudiih och Marräh för att Iicah var sjuk. Dumma henne för det. Sne när vi kom in så skulle vi städa. Bläää! Hatar att städa. Jag och Klaudiih spelade "Yatzy". Och det gick ju så lyckat. Inte. Sen så va det lunch. F*N va alla ska stirra hela tin. Sen ut på rast. Då körde jag, Marräh och Klaudiih "21" och sen in igen och sista lektionen hade vi dans. Jag märkte sen när jag kom hem att jag hade hål i byxorna. Men aja. Lite sent då. När jag kom hem så kollade jag datan och drack lite te. As skönt. Sen kom mamma hem och då var det att åka och handla och hyra film. När vi kom tillbaka så gjorde vi mat och satt oss i vardagsrummet och kollade på film. Först såg vi på Samuels film. "Spacebuds" eller nåt vet inte. Sen kollade vi på "Månprinsessan".  Och nu så sitter jag inne i mitt rum och lyssnar på musik. Aja ska strax kolla en film till.
Kyssar♥

Här kommer lite bilder från igår och idag;


Mina Fina Ungar (a)<33

PimPim<3Polli

Bilden från idag när vi körde "21"

Marräh!:D♥

Hej bloggen,
Idag hade man sovmorgon till halv tio igen. Jätte skönt att få sova. Men imorgon blir det samma gamla vana. När jag vaknade vart klockan åtta för så fick jag inte sova längre för mamma. Åt frukost och gick och fixade mig sen. När jag kom till skolan var alla redan där av mina vänner, Iicah, Marräh och Klaudiih. När vi kom in så hade vi Tove som var förkyld till skolan igen. Jag tror att hon smittade alla med henner HEMSKA förkylning. Vad hände med att om man var sjuk fick man inte gå till skolan? Aja. Sen så hade vi Svenska och sen lunch. Det vart soppa som såg ut som spya så jag åt ett halft äpple och ett glas med vatten. Sen på rasten så tog jag, Marräh, Kludiih och Iicah bilder som kommer imorrn. Sen vid halv två slutade vi. När jag kom hem så tog jag en dusch och sen till löshåret för att fixa de. Sen fixade jag mitt jätte fina ansikte. Och sen vid halv fyra kom Marräh för att vi skulle på innebandy match med Enki (Enki och Wille skulle spela.) Sen klockan fyra så mötte vi Enki vid "Coop" för att vi skulle ta 751 til hovsjö och vidare med 762. När vi kom till Hövsjö så kom bussen närstan precis. Marräh bah:
"Är inte det Sarkis?" Och så vände jag mig om och där stog Sarkis och vinkade. Haha så vi stog på två olika hållplatser och vinkade. Sen kom bussen och jag var tvungen att vänta vid shaffören och skicka bussbiljett. Sen när vi kom till Wasaskolan så fick vi stå och vänta och när vi kom in så skulle de ha uppvärmning och sen så kom äntligen Wille, Men han sa bara "Hej..." till mig. Jätte kul. Sen eftre en och en halv timme så var matchen slut.Då sa Wille iallafall "Hej :)". Jag och Marräh kunde ha stannat kvar men vi gick hem. När vi skulle gå till bussen hade vi först tre syrrianer efter oss som skrek på Marräh tror jag. Men de va tjejen med PJ iallafall. Sen när vi kom till hållplatren så skrek snåungarna fjortis och hora och så till oss. Vilket fint sällskap. Sen kom de killarna igen. Men som tug gick det andra bussar där så jag var glad. Vi tog 755 till Centrum och sen 751 till "Coop" igen. När vi kom hem till mig så käkade vi först. Det vart kyckling, Ris och sås. Jätte gått. Sen så barade vi och sen in till mitt rum. Vi målade naglarna. Och sen tog vi lite te och sen kollade vi på "Twilight New Moon". Så på Lördag blir det Wille och imorgon tror jag att det blir Marräh igen.
Kyssar♥



Grovt gammal bild, Brunett eller Blondin på båda?♥

Skola♥

Hej bloggen!
Idag så kom jag till skolan i tid, Igen, Jag börjar bli bra på det här. När jag kom till skolan mötte jag Klaudiih som precis hade kommit. Marräh och Iicah hade redan kommit så vi gick till de. Efter två minuter så skulle vi gå in och gissa vad? Tove var sjuk. Så vi skulle ha en lärare från högstadiet. Vi hade EA hela dan och slapp Engelska läxan, Tur för mig för jag hade inte övat. Sen så hade vi rast var så J*A sur för att det snöa. Sen så hade vi EA igen och sen lunch. De var fisk så jag tog sallad. Sen så hade vi rast och då tog jag och Marräh lite bilder och sen in till språket. Tove var ju inte där så vi fick ha EA i språk salen. När jag kom hem så skulle jag ha varit med Sabina men så vart det inte. Så jag satt på datan och sen kolla tv.
Kyssar♥

Bilderna;


Jag till skolan idag :) fiint va ? ;ss

Mitt nya armband :)

Marräh på rasten<33

Den dumma snön :(

Mina och Marrähs fötter<33

Jag idag ute i snön, inte så fin<3

Torekällberget!♥

Hej bloggen!
På morgonen så vaknade man extra tidigt. Men jag vart faktiska pigg. Fixade mig och gick till skolan och jag var jätte duktig idag. Jag år frukost och var inte lika hungrig. När jag kom till skolan så filmade jag och mina bästaste vänner, Iicah, Klaudiih och Marräh. Sen kom Jakob springande och sa att vi hade börjat(vi skulle vara hos sexårs och hjälpa till.) Så vi sprang och kom i tid. Först på den lektionen så sjöng det och sen fick vi fem barn var och sitta i gruppen med. Jag vick två killar, En av de var Iicahs lillebror, och två tjejer. Först så skulle de göra en matte uppgift med "tio kompisarna" och sen två med svenska rim och ljud. Det gick väll bra. Sen så var det fri lek så de ville att jag skulle spela med de istället och efter ett tag så kom Marräh med den fantastiska idén att pyssla. så vi gick in ett rum för målning och tog med oss några bran och satte igång. Men efter ett tag så skulle vi gå till vår klass igen. När vi kom in så hade vi tre NordAmerica filmer att kolla på och när de var klara så var det redan lunch. Till lunch vart det spageti och någon sås men om man vill bli smal så ska man äta. Hoppas alla feta människor vet det. Nej skoja, men det är bara ett tips. Sen så var det rast. Vi gick runt med Iicah, Marräh och Klaudiih. Sen så hade vi först Teori och sen Origentering. Eller nu hur det stavas. Det gick ju så bra för oss. A-K skulle komma och kolla om vi hade fattat kartan så hon sa att vi skulle gå till en station på kartan och komma tillbaka. Men ingen lyssnar på mig och Jakob så vi stannade nästan 50 meter ifrån. Aja sen när vi kom till kvarnen på Torekällberget så stannade jag och Klaudiih först för att kolla på den fina utsikten och tog lite bilder. Okej, Mycket bilder. Sen gick vi tillbaka till skolan och slutade. En halvtimme tidigare nästan. När jag kom hem så mådde jag piss. Men nu är det bättre. Kollade tv och sen datan. Skulle ga videobloggat men J*A videofy funkade inte. Aja sånt händer. Det kommer komma nästa vecka istället. Sen vid halv fem så hade Lena ring och sagt att jag skulle få något så jag sprang ner efter ett tag. Jag fick ett jätte sött armband från "Make Up Store." Kommer bild imorrn. Så nu ska man strax slappa.
Kyssar♥


Här kommer bilderna från idag;


Sexåringarna :)

Marräh ville att vi skulle ta några bilder:)<3

Haha, Rayan knakade på fönstrett, Tror han trodde att jag var dum i huvet Xoo

Utsikten :):)

Åt andra hållet. :):)

Ask Måln :o

Mina Fina ungar, Klaudihh, Iicah och Marräh <33

Klaudiih och Marräh, Vet sexiga, Haha Marräh ser ut att vilja döda mig<3

Marräh smart fisk<3

Och ska klättra hela tin Xoo hon ramlade sen<3

Coola och söta Liz<33

Vet sexiig (h)

Smyg bild(a)<3

Albin<3

Andi, Släckt märks det?<3

Första försöket på att få ta en bild på alla,<3

Andra försöket,<3

Tredje försöket,<3 lite bättre ihf

Fjärde försöket, bättre<3

Femte försöket, PERFEKT!<33

Kramis<33

Jakob, Davve och Charbel<33

1,2,3 FOTOMODELL!<3

Jag(a)<3

Klaudiih<333

Bild jag fick från England av Stina och Henn, Tackk<33
Det var alla,

Medvärkande av bilderna:

Sexåringarna
Marräh
Klaudiih
Iicah
Liz
Albin
Andi
Jakob
Johannes
David
Fatou
Stephanie
Terese
Charbel
Stefani

Stort tack till er<33

Vad tycks? ♥

Vad ska jag ha med i min blogg?
Videoblogg?
Mer inlägg?
Mode?
Serie?
Bilder till varje inlägg?

Svara i kommentar,
Kyssar♥


Skola -.-♥

Hej bloggen!
Idag så vaknade man vid 07.30. Sen vid åtta gick jag ner till Campus Telje för att ha idrott. Det vart en överaskning att det skulle vara Handboll. Jätte kul. Inte. Sen så gick vi tillbaka till skolan och hade Historia. Jag och Liz messade hela tin under lektionen. Sen var det lunch. Korv och potatis. Efter det så slutade vi. Men innan så gick jag, Klaudiih och Iicah in på tjejernas och tog lite bilder. Gick hem med Andi efter mig. Han skulle hen till mig till kvart i tre till sin gitarr lektion.(vi slutade kvart i tolv.) När han hade gått så efter att tag så kom Samuel och Jesper till oss. Och efter det kom pappa. Är så trött så ska slappa idag, Hoppas på komis men de blir imorrn isåfall. Sen skrev man lite kan lägga ut så får ni säga vad ni tycker.
Kyssar♥



BILDER!♥

Hej bloggen!
Här kommer några bilder från Förregåenda raster&fler aktiviteter.

Mina, Marrähs, Iicahs och Klaudiihs fötter (A)<33

Och sen våra fingrar<33

Jag och Marräh<3

Marräh och Iicah<33

Jag och Marräh<33

Min och Marrähs skugga<33

Klaudia och Marräh<33

Nu går vi över till när jag var med Klaudia.

Lite blommor, Jätte fiina

Vackraste Klaudia<333

Min lilla tåg resa:<33

Lilla fiina jag (A)<33

Mister: Sabbe och Danne<33

Bilder från båten:

Våran lilla båt. <33



Chezz, Vet för söt<33

Kyssar♥

Igår:♥

Hej Bloggen!
Igår så han jag inte skriva så här kommer det och LOVAR att blogga senare ikväll.
Aja Igår så vaknade jag vid åtta. Var hos farmor och farfar till två tre. Sen åkte vi hem. Mamma och pappa skulle iväg så jag tog datan och spelade The Sims 2, som vanligt när jag uttråkad. Sen när mamma och pappa kom hem så käkade vi och kollade på push. As bra film.
Kyssar♥

Igår: Idag:♥

Hej bloggen!

Igår:
Var i skolan och sen gick man hem vid två efter dansen. Duschade och sen hårinpackning. Vid kanske tre kom Marräh till mig för att vi skulle fixa oss till mister och vid sex sen så gick vi till VeGe. Möta Liz och Sabbe. Vi gick in och var med Danne, Davve Jakob och jag vet inte om jag kan räkna med Jordan men aja han var med han oxå.

Idag:
Vaknade vid tio och sen till båtklubben. Jag har inte varit där och det vas sjukt varmt för att vara där. Aja fotade lite. Sen kom farmor och farfar och vi var där ett tag till. Sen vid fem så åkte vi till farmor och farfar för att sova där. Vi grillade och jag kollade på tv. Mådde sjukt illa. Sen vart det stor middag men jag tog en LITEN bit kött och kyckling. Sen så kollade man tv lite till och sen in på datan.
Alla bilder kommer imorrn för att jag är så smart och glömmer de hemma.
Kyssar♥

Märrah Sjuk :((((((( ♥

Hej Bloggen!
Idag så vaknade man kvart i åtta. Vi hade sov morgon till halv tio. Jag var tvungen att stressa mig igenom hela morgonen sen vid kvart i när vi skulle ta tåget om en kvart så sa Jocke att vi skulle ta tåget kl nio. Men efter 5 min så säger han att vi ska ta halv så va va tvungna att springa för att han skulle fixa lite saker och det tor så långt tid att det bara var fyra min sen. Så vi kutade och nör vi är vid bron så åker tåget. Om det inte hade varit för min J*A väska så hade vi hunnit med. Sen visade det sig att vi inte kunde komma till skolan för om 45 min så vkulle komma typ 45 min försent. Så vi flummade. När klockan var kvart över nio så gickm vi på och såklart åkte inte tåget fören halv. När vi kom till hamnen va vi wsåklart tvungna att vänta tills Märsta tåget hade åkt. Sen vid kvart i 11 så var vi på skolan. Men Marräh hade sagt att hon skulle till t-l så hon skulle inte komma. Sen så hade vi tråkigt och så. Kommer inte ihåg. Sen hem och skriva.
Kyssar♥

Igår hände:♥

Jag åkte till Gnesta. Vi slagga där. Träffade Amanda. Jätte gullig tjej.
Inte så mkt.
Kyssar♥

Klaudiih!:D♥

Hej bloggen !
Idag så var man så trött att man mådde illa. Men fick gå ändå. Fixade mig och gick till skolan för sent men jag kom inte för sent. Sen så hade vi rast inte lika kul som igår. Sen in och sen till lunchrast. As kul. Jag och Klaudia flummade. Igen. Som alltid. Sen in och vi fick sitta ute. As skönt. De var as varmt. Sen till trädet. Jag och Klaudiih skulle vara efter skolan och Marräh och Iicah skulle vara. Sen efter skogen så gick jag och klaudiih hem till mig för att lämna allt. Det var så varmt att jag gick utan kofta. As skönt. Vi skulle gå till rampen. Men snacka om att det var fullt så vi gick till boda. Var där ett tag sen så gick vi vidare till mig för att det vart kallt så jag hämtade min kofta sen tillbaka till rampen. Vi lekte där lite kommer video om drygt en vecka. Sen så gick vi hem till mig och kollade lite. Iicah och Marräh ringde och lekte lite. Sen vid halv 7 så var Klaudia hemma. Så jag tog mig tiden att rensa min garderob till alla sommar kläder och lägga undan rästen.  Sen pluggade man till imorrn. Så nu ska man strax slagge.
Kyssen♥

Videoblogging:D♥

Hej bloggen, 
Ni såg rätt. På denna blogg kommer jag att ibland videoblogga. Grymt kul det ska bli.
Läs och Kommentare!
Kyssar♥

Soligt och sola hör ihop som blåbär i bärsorten:)♥

Hej bloggen!
Idag så var det skola ugen efter lovet. Va as seg imorrse så jag la kvar en halv timme. Sen var det brottom upp. Till duschen först och sen fixa håret så att det blev torrt. Sminkade mig och sen kläderna. Jag måste ha en ny badrock. Sen till Campus för att ha idrott. Först var det jätte bra en liten boll lek. Sen så vart det IDIOTEN! Jag tappade andan så kunde inte springa. Sen så skulle man till klassrummet för att ha histore och de va tydligen prov. Men det gick nog bra. Tror jag. Aja det är inget man kommer ha nytta av sen. Efter det så skulle jag få vänta till lunch så att hon kunde få nyckeln. Sen lunch och ut på rast. Haha, Jag och Klaudia flummade oss bara lite. Hade as kul. Marräh och Iicah kollade på mobilerna. Visste inte att min mobil va så dålig. Aja. Sen in igen o då hade vi nån konstig lektion. Sen efter 14 slutade vi. Gick hem. Messade med Martin. Sen in och datan. Enki gjorde nån konstig grej med msn. Fattar fortfarande inte. Aja sen så vill Klaudia att jag skulle hjälpa henne med hennes blogg. Kolla den sen och kolla resultatet. Sen så skulle man till Telje Kebeb för att få nåt att äta i min lilla mage. Och har kollat på mina videosar från mobilen och har bestämt att jag ska börja videoblogga ibland. 
Kyssar♥


Våren är på väg!


Sent och tidigt ingen bra kombination:(♥

Godmorgon bloggen!
Igår så somnade de klockan 1, kanske, Men jag kunde inte sova så jag spelade på mobilen och smsade med Aurelia. Sen vid halv sex så började det svida i ögonen så jag försökte somna. Så vid 4- halv 5 somnade jag. Sen vid kvart i nio så väckte mamma mig för att vi skulle in till södertälje igen. Och pappa hade t.o.m rullat mig och jag hade inte vaknat. Så nu är jag as trött. Ha en bra dag.
Kyssar♥

Johanna G, Jennifer och Järna♥

Hej,
Idag så har man blivit väckt till frukost, Allt stog framme t.o.m ny bakat bröd. Jätte god och lång frukost. Sen till duschen. Det tog lite längre tid än vanligt. Man skulle ju raka benen oxå. Jag gjorde det för kanske 100 år. Okej, Där överdrev jag lite. Sen så messade Jennifer. Vi skulle mötas vid halv ett men jag behövde lite tid till. Jag tog fram kläderna och sen fick sminket ta över. Sen när bara håret var kvar så var klockan halv ett. Jag skulle komma för sen så jag bara plattade det och sen på med löshåret. Innan hade mamma varit inne och pratat med mig om skolavslutningen. Jag ska få ett nytt löshår!
Så jag började gå mot boda. De sa att jag skulle vänta under bron men de knackade på fönstret så jag tog det som att jag skulle vänta. Efter 5 minuter kom de ut. Jenni hittade inte sin sko och så va det nåt mer. Vi gick runt, och sen in till min post. Ville inte in till mig. Men efter 45 minuter så blev det kallt om rumpan så vi gick in till mig och kollade på "Förtrollad" Sen vid kvart i tre så skulle vi åka till Järna så Johanna och Jennifer var tvungna att gå. När vi kom till Järna lyssnade vi på musik från datan till tv:en. Sen så gick vi upp till datan och sen ner i spa badet. As skönt.
Efter det hade man ett missat samtal från Becka, Så man ringde upp henne. Där fick man prata med Fanny, Och hon undrade om jag ville vara med MEFERÖNE, Jag bah: med vem. Hörde inte vad hon sa. Men hon menade, hon,Becka,Nora och Maja. Ja men såklart jag ville.
Sen så gnällde man på mamma och pappa på att de skulle gå ut och bada. "Men da var inte klart än" bla bla bla. Så vi gick upp till datan och sen när de hade gått ut så skulle såklart Samuel och Marcus ha tv:n. Så vi gick upp och lekte på datan igen. Sen efter två timmar så fick man äntligen sjunga singstar.
Kyssar♥




Hemma:(♥

Hej,
Idag så har man vaknat vid 10. Kollade datan och sen upp o käkade frukost. Sen kollade man tv och sen till badkaret. Det va sp skkönt att sätta sig i ett varmt bad. Sen när man gick upp så loggade man in på datan. Adde va inne, Vi skulle vara efter hans träning. Så jag fixade mig så jag skulle vara klar sen. Efter det så kom mamma och pappa hem och klockan var redan halv fem. Då skulle Adde vara på träningen nu och det skulle inte vara långt tid kvar. Så pappa skulle antagligen till badet så jag passade på att mysa i soffan. Sen så skulle vi kolla på "Artur och Maltasar" först och sen "Knowing" Som mamma och pappa påstod skulle vara en äventyrsfilm. Ja det är en film jag inte rekomenderar om man är rädd för framtiden som jag, Jag kollade inte klart då. Och det är jag J*****T stolt över. Så man gick till datan och bloggade ist. Så ska man fundera på vilken film man ska kolla på sen. Föresten sheckan in på YouTube, Alicia kays- Try sleep with a broken heart. As vacker tycker jag. Ha en fortsatt underbar kväll.
Kyssar♥

Julia & Jenni, Igen :D♥

Heii,
Idag så vaknade man vid nio. Satt mig vid datan och lekte ett tag tills klockan var runt tio. Gick upp och åt lite frukost. Sen in i duschen. Det märks att lovet snart är slut. Jag kommer vara jätte trött när skolan börjar. När jag hade duschat klart så gick man för att fixa sig för att vara med Jenni och Julia. Fixade mig jätte långsamt. Jag vet inte varför. Aja sen gick man till Jennifers mamma för att möta de där. Haha, Att tro att man kan gömma sig bakom en buske utan löv med vit tröja. När vi kom in så skulle Jenni ta en varmare tröja så att hon inte skulle frysa. De hjälpte mycket. (Inte) Sen så gick vi hem till Julia och var där ett tag. Kollade på "Sex and the city" Sen efter filmen gick vi ut och lekte lite i Boda. I kanske 5-6 min, För sen skull Jenni hem och käka. Så jag och Julia hem till henne för att det var kallt. Vi satt och pratade ett tag. Sen så gick vi ut. Vi va på gården utanför hennes port och lekte på gungbrädan. Och då kom Adde och gick in direkt. Men man såg att han stog och kollade när vi va där. Sen gick vi in istället för att det vart kallt och sen ut igen. Vi kunde inte riktigt bestämma oss. Men vi switckade(Switchade=Bytte) Sen kom Elin ut. Julias låtsas syster. Vi gick för att möta Jenni men de skulle ta ett tag så vi väntade i en port i Boda. Sen gick vi till snörrgingan och gungade Elin. Sen kom Julia med den fantastiska idén att klättra på en snöhög som fanns kvar. Sen så kom Jennifer och jag va en av de smartaste av alla så jag gled ner för snöhögen med rumpan efter. Vi skulle springa upp oxå. Så jag skulle hjälpa Jennifer upp och då fastnade jag med foten och gled ner med det andra benet. Jag tror att jag såg lite ut som Bambi på hal is. Jag kom upp men blöt va jag då. Vi gick in i olika portar och sen eftre ett tag. Så gick vi till den lilla parken. Jag och Julia hade slagit vad om vem som kom upp för rushkanan först haha och alla skulle upp och det gick as sagt för mig så Jennifer fick min rumpa i ansiktet. As bra va ju de. Sen så gick vi och gungade. Jag och Julia puttad på Jenni i bebisgungan. Sen så till gungan först så åkte Julia och Jennifer och sen jag och Jennifer. Först så ramlade båda framåt och sen bakåt. Men det gick inte lika bra bakåt. Sen så skulle Julia äta så jag och Jennifer gick hem till meii för att vänta först. Kollade på film "The perfect man" Sen i börjar av filmen så mötte Jennifer Julia vid solariet. Och kollade klar på filmen men åt glass samtidigt. Sen så Muppade vi oss med kameran. Sen vid nio gick de. Så nu ska man städa upp efter oss. Aja det kommer att vara värt det. Imorrn ska man dammsuga och fixa lite inne på mitt rum och de mamma ber mig om, så att det inte blir som sist när jag skulle vara med Jenni och Julia. Så ska möta Adde efter det. Men ingen vet riktigt när vi ska vara ,men det blir väll antingen innan eller efter hans träning. Aja nu ska man städa.
Pöwws♥

Jennifer & Julia♥

Heii,
Idag så blev man väckt vid 11. Jag va bara (lite) seg. Gick upp och åt frukost. Sen efter de så va jag rastlös och spelade "The sims 2" Efter de hjälpte jag gammelmormor med diskmaskinen och att vika in tvätten och sen in i duschen. Som vanligt. Fixade mig vid datan och messade med Jennifer efter att hon hade varit på badhuset. Gick för att möta hon och Julia sen vid godisgrossen. Jag tror att alla i hela kvarteret hörde mig när jag ropade. Men aja man skrattade iallafall. Vi gick till boda på direkten. Det är så mycket roligare där än någon annan stans. Vi gick hem till Julia och Nu när jag kommer ihåg det så säger alla GRATTIS! till henne. Vi satt inne i hennes rum. Haha, Jennie åt nästan upp alla hennes godisar som fanns kvar från påsken. Sen skulle Julia äta så hon gick o vi stannade kvar. Jennie skulle ju kolla film och jag skulle strex hem. Jätte kul. Jag som ville vara kvar. Aja som man bäddar får man ligga. Gick hem vid kvart i 6/7 kommer inte ihåg. När jag kom hem så åt vi och jag och mamma skulle åka och tvätta bilen. Jag ville vara vart som helst men inte hemma. När vi kom hem så Kollade jag datan och kom på idén att ta nya bilder till min header. Det tog bara kanske en två timmar att fixa så att kameran stog upp. Jag vet visst är jag duktig? När jag hade fixat klart den så kollade jag allmenackan. Imorrn så är jag ledig. Flämt! Nån som vill vara, Messa. På fredag så blir det att vara med Adde. Och på Lördag så blir det Jennie & Johanna G ett tag sen till Andi. Jätte kul! Aja det börjar att bli sen så ska slagga.
Pöwws

Fanny!♥

Heii,
Idag har man vaknat med Aurelia i knät. Hon skulle ha sovit på restformen men vi hade varit så duktiga på att pumpa upp den att den hade tappat all luft. Sen så messade man tills Aurelia hade vaknat. Sen när hon hade vaknat gick jag och duschade medans hon lekte med min data. Efter de gick jag o satte på mig kläder och sen till frukosten. Det gick ju så bra oxå. Sen fortsatte jag att fixa mig. Sen vid halv, kvart i 12 för att gå o hämta Fanny. På vägen så lämnade jag Aurelia. Inte hela vägen men en liten bit ihallafall. Gick till boda för att hämta Fanny och jag hittade det måste vara min tur dag. Okej det kansk är för att Syster bor där men ihallafall. Vi skulle ner och möta mamma, Lena, Andi och Vincent vid Downtown. Jag kom lite för sent så hon damade. Men vi kom ner. En kvart senare så jag fick lämna mammas tröja till Lena som skulle vara kvar för att möta Andi och Vincent för att Andi skulle ha sina pengar. Sen när vi hade mött Lena så hade hon hört att de va inne på Kringlan för att handla röda byxor. Så vi gick upp till kringlan och mötte henne igen. De hade gått in på Inter Sport. Mötte de där inne. Sen så gick vi runt lite. O kanske bara tappade bort de lite så gick till DownTown för att vänta på de. De hade varit överallt och ingenstans. Sen gick vi in o Andi skulle börja sen Vincent. Efter de gick vi till Donken så att de kunde käka. Sen tog jag och Fanny bussen hem till henne. Vi va i boda ett tag och sen gick vi hem till mig. Käkade och sen kolla vi lite kuligt på datan. Och juste vi har gjort det igen, Men denhär gången var det inte jag som klantade mig. "Nu ska man snoppa innan resan" - "Nu ska man shoppa innan resan" ska det vara. Städade och chattade samtidigt. Lyssnade på en lät som jag inte vet vad den heter och sen kollade jag på Prinsen och jag. 
Pöwws♥

Aurelia!<3

Heii,
Idag har man vaknat av att det låg snö på marken. Och Jocke skrek lite. Sen efter frukost så åkte man hem. Städade så fort man kom hem så man kunde vara med Jenna. Kunde inte vara me henne så jag städade klart. Sen så gick man in på MSN chattade med Aurelia. Sen så bestämmde vi att vi skulle vara. Efter en timme så mötte jag Aurelia. Vi va hemma hos mig först sen så gick vi ut. Sen frös vi och gick in igen. Haha, Jag läste på mobilen. Jag bah; Ring Bröstbrevlådan - Det ska vara Ring Röstbrevlådan. Sen så ringde Adde och några till fattade inte. Åt och kolla på film " The perfect man" sen så gick vi ut för att vara med Adde Nico och Axel. Klockan va runt kvart i nio. Va med de till halv tio typ. Och vi gick in igen. Gick och satte oss vid datan och flummade. Vi ska strax pumpa upp madrassen. Och sen kolla på filmer. Men tror inte att det kommer bli så mycket film. Aja håll meii underhållen.
Pöwws<3

Svar:

Heii alla,
Här kommer alla svar på Frågorna ni har ställt.

Vilka Bloggar följer du?
Svar:
Jag föjer alla bloggar som är intressanta som My´s, Marrähs, Bella Ws och Beckas.


Vilken är din fovoritlåt just nu?
Svar:
Just nu Justin Beiber-One Time.

Vilka är dina närmaste vänner just ny?
Svar:
Jag vet inte har många så kan int svara på den.


Finns du där om man behöver dej?
Svar:
jag finns alltid där för en. Men ibland så kan det finnas tillfällen där jag är arg, Sur eller besviken så då är jag inte till så mycket stöd för då kanske behöver dej.


Är du nöjd med dej själv?
Svar:
Ganska, Det kunde bli bättre.


Vilka vänner har du alltid roligt med?
Svar:
Jag har oftast roligast med Marräh, Men jag har nog roligt med alla.

Vilken av smakerna är godast av B.J?
Svar:
jordgubb tycker jag nog är godast.

Har du haft sex?
Svar:
Neii, Ska hålla ett löfte tills 15.

De va alla frågor. Pöwws så länge<3


Soligt!

Heii,
Idag så vaknade man vid 9-10. gick ner o käkade frukoast. Sen så gick man upp o duscha. Fixade sig och gick up i det härliga vädret. Solade sen så spelade jag och Jocke lite. Sen spalade vi Tennis ett tag sen så kom Linus tillbaka. Vi spelade lite bren boll ett tag sen så efter kanske ha varit i 2-3 timmar så gick jag in. Va lite med Beckisen. Sen så gick man ner o skrev på bloggen. Imorrn så blir det städa fort sen så ska man vara med Jenna ollila. Kuwwwlit det ska bli!.
Pöwws<3

Glad påsk!

Heii,
Idag blev man väckt av Samuel vid 9. Jippi. Så va as kul. Kolla tv då. Sen så vart det frukost. Tog två risifruttis och en macka. Sen så kollade man tv och sen fick man gå upp o duscha. De va as kallt:o Eller vi har varmare hemma. Aja det är ute på landet. Sen så fixade man sig o då va det bara att vänta sen. Mamma och pappa kom vid ett eller två. Sen kom farfar och Chezz och då började vi att fira påsk med maten. Sen vid efterätten så tog pappa min mobil sp jag får tbx den imorrn. Sa han ihf. Aja sen så åkte vi vidare till Gnesta igen. Där va man as sur så gick ut derekt sen gick min lösnagel av så jag sprang tram och tillbaka till bilen kanske 3-4 gånger. Sen efter några timmar i leggings o linne blev de kallt så jag gick in. O kollade på "Allt för min syster" Eller det som va kvar av den. Så nu så bloggar man och ska strax slagga, INTE!
Pöwws<3

Under lovet händer Detta;

*Måndag-Jenna*

*Tisdag-Fanny*


*Onsdag-Julia*

*Torsdag-My*
(Kommer bild)

*Fredag-Adde*



*Lördag-Jennifer och Johanna G*
(Kommer bild)

*Söndag-Sabina*
(Kommer bild)


Jogging;DD<3

Heii,
Imorrse somnade man vid 5- halv 6. O vaknade vid 8. Jippi sov i en  och enhalv timme -.-' Sen så kollade man på tv. De gick en sjuk film på nån kanal o alla andra ä tråkiga så jag satt mej vid data ist. Sen vaknade mamma och pappa så de blev lite konstigt på tv. Så jag hade inget att gör än att städa upp på mitt rum som jag skulle ha gjort för en vecka sen. Smile. Aja sen kom mormor och gammelmormor. Vi skulle ner på stan. Eller de fick jag reda på då. Först ville jag inte gå men sen så vart det shopping i bilden så då hänger man på. Tur att Samuel va hos en kompis. När vi hade fixat oss och var redo att gå så glömde jag min mobil. Dumma. Sen när vi va nere på stan jag fick en as söt vit klänning till skolavslutningen. (kommer bilder sen) Bäst att köpa nu när det finns. Sen gick vi till H&M för att jag skulle få en fondation och lösnaglar. Mamma passade på att köpa en sport bh till meii medans vi va där. Sen gick vi till Lindex och där fick man att nagellack. As gulligt. De va chockrosa med glitter i. Sen gick vi vidare till Accent, Där fick jag inget men jag slår vad om att jag kommer att få låna mammas väska sen. På tal om det. Jag ska få en Hallo kitty väska ska visa bild när den kommer. Men jag måsta dela den med mamma -.-' Aja sen åkte vi hem. Jag städade vidare. Kan inte pappa bli känd nån gång. Aja. Sen åkte man till mormor och gammelmormor. Jag sprang in o lämnade grejorna hjälp med att pumpa sin cykel sen sprang man ut och joggade. Ska göra de 2-4 gånger i veckan. Tog från deras hus till krampan sen hände en liten grej. Jag gick o kolla på samuel sen märkte jag att jag stog i vatten så jag skuttade runt lite o sen upp på land igen. så jag tog av meii skorna o det vara rann vatten ner från hela min sko. Så jag tog av meii strumporna vred ur de och gick barfota resten av vägen. Trodde jag att jag skulle gör. Tur för mej att de inte va snö hela vägen där vattnet va. Jag frös som ut i H*****E. Sen så gick vi tillbaka för att det snart skulle vara mat. Tck för att jag fick ta cyckeln i kanse två sekunder -.- När vi kom hem så fixade vi tv och mormrarna gjorde mat. Sen så bled de röding.  GötGöt. Sen så blev de "påskägg". Koll film o sen blev det poskådsmiljonären. Så då gick jag o fixade mina lösnaglar ist. O nu bloggar. Det börjar bli sent för meii som bara har sovit i 2 timmar så ska nog strax slagga.
Pöwws<3

Här kommer några av bilderna från idag;


Bilden är osäriös, Enligt mej (a'





Frågestund!

Heii,
Nu har du chansen att fråga mej vad som helst.
Så sätt igång<33

LOV!

Heii,
Idag så skulle man tvinga mej till skolan. Jippi. Men aja det är ju sista gången i skolan innnan lovet. Gick upp vid halv 9. Har Fixat meii på n halv timme bara för att jag va lite lat med att gå upp. Jocke väckte. Sen när man kom till skolan så va Marräh tvungen att öppna till mej bara för att vi kom lite sent. Vi skulle vara vid högstadiet för vårat pyssel, Så jag och Marräh börjad i sektor 2. Tur att vi kom i samma annars hade det vart så trååååkigt. Aja vi började med att göra ett ägg/Kyckling. Jag o Marräh tänkte göra att ägg så vi målade den rosa med gula prickar. Sen så ville vi ha en kyckling så vi tog ett par ögon, Sen tog vi fjädrar. Jag tog en Marräh tog 2. Till slut vart det Örnie=Min. Och Sigurd=Marrähs. Sen gick vi vidare. Men hittade inget så jag gick där ifrån och gick till Klaudih ist. vi umgicks med Lauri Danne Johannes och Enki. Sen kiklade Johannes meii och jag vände meii om och sparkade han. Och den råkade komma på hans kulor. Han fick as ont så Danne röck bort min hårförlänging och tog upp mitt ben så att jag ramlade. Jag sprang in på toan med Tove i hälarna. Så Klaudih fick inte komma in och hjälpa meii. Så de vart plötsligt mitt fel. Man kiklar meii på egen risk. Och som sagt de va inte med meningen. Sen vart de prisutdelning på äggsläppet. Om nu undrar vad det är så kan ni fråga meii sen. Ingen Phontus vann. Men han hade inget namn så de kanske ä därför. Sen så gick man hem. Kolla datan och chatta. Sen tog man ett bad. Efter de så chattade man med My och om att vi skulle vara. Så jag tvättad ur håret och började fixa meii men jag var tvungen att städa mitt rum en stund. Sen så fixade man sig kvar och gick för att möta My. Vi pratade i fonen medan jag gick mot coop. Sen när vi hade träffats så gick vi runt ute. Tog lite bilder. Men jag ville inte vara me så vi tog inte så mkt. Sen så gick vi till Boda. Där träffade vi Becka. O sen vid halv 8 så vart My hungrig så vi gick till henne för att hämta pengar så hon kunde köpa pommes o sen få pizza. Vi stog i kö i kanske en kvart. Sen blev de lite kuligare. Det kom em kille som dah;" HEJ ALLIHOPA! JA,JAG ÄR LITE FULL, MEN DET GÖR VÄLL INGET?"  O sen började han bladdra om ordet halelojia. Aja men fick sig ett litet skratt. Sen så följde de mej hem. Kollade på "Blåsningen" och andra program sen vart jag trött på de o satte meii vid datan och strax så kommer en video som Twiling Marräh har gjort.
Pöwws<33

RSS 2.0