Jag tycker sånnahär berättelser är hemska men så bra.

Flickan: Jag Älskar dig mycket.

Pojken: Jag Älskar
 dig inte alls..

Flickan: Varför?...

Pojken: Jag Älskar
 en annan..

Flickan: Är hon sötare än mig , vem är det?

Pojken: Hon är mycket sötare än dig. Hon är en blomma och du är döden själv...

Flickan: Okej... Vem är det? Vad ska jag säga egentligen mer än "Okej"?

Pojken: Du behöver inte säga någonting till mig mer! Jag Hatar dig!Låt min vara ifred med min Älskade
 Emilia nu!!

Flickan: Heter hon Emilia?.. Betyder jag inget längre för dig? Vad skall jag göra då?

Pojken: Gå och dö , hoppa från en bro , skär upp dig , knarka dig, hata dig , psykiska unge!

Flickan: Jag kommer Aldrig att glömma dig.... Du är mitt
 Allt!

Flickan kom inte till skolan dagen efter det pojken hade sagt.. Rektorn på skolan kom in i 8D:s klass och slog på TV:N. Det var nyheterna.. Nyhets tanten berättade en häpen sak: "
 Vid 23:00 inatt hittades en 14 årig flicka död. Hon hade knarkat ihjäl sig , skurit upp sig , och hoppat från en bro vid Hjällero. Vi har hitils bara hittat en lapp vid Hjällero´s bro där det stod: Jag lovade dig att alltid göra dej lycklig , jag ville aldrig såra dig , det var inte menat så som det blev i natt.. Jag kommer alltid att minnas dig , men lova mig en sak, Glöm aldrig bort mig. Ha ett fint liv med Emilia och ta hand om dig. Vi syns snabbare än du tror , jag lovar dig Älskling
" Pojken mådde verkligen dåligt. Dagen därpå var pojken borta... Precis som flickan sagt " Vi kommer träffas snabbare än du tror" slog in. Dagen därpå var pojken bara borta på ytterligare en lapp stod det " Vi har det bra , oroa er inte."

Sjukling D;

Heii,
Idag gick man upp i tid. Va as dålig på morronen. Gick o duschade. Sen så mådde jag as dåligt så fick vara hemma. Gick o kolla tv. Sen datan. Spelade The sims 2. Jag kör de alltid när jag inte har nåt att göra på datan eller i sociala tillfällen. Sen så gjorde jag en kladdkaka. Jippi. Jag gjorde den för att jag skulle få kolla på tv när alla Samuels kompisar skulle komma hem. Hade inte ätit nåt på hela dan så tog lite avden. Sen kom nån "snubbe" som skulle fixa mina garderober. De vart as små så kommer inte att få plats med alla mina grejor. Aja de får mamma fixa sen. Sen tog man et bad. Rakade benen samtidigt. Så nu är de lena och fina. Sen så käkade vi och mamma tvingade mej att hänga tvätten och städa på mitt rum. Inte för att de vart så mkt renare här inne. Sen så fick jag as ont i magen. Mådde illa som f*n. Så nu skriver man på bloggen o ä inne på bdb. Skriver om hur påskveckan kommer att se ut sen.
Pöwws<33

Ny Header!

Heii,
vad tycker man om nu header då?




Snabbt inlägg

Heii,
Idag har man vart i skolan. Jag va as seg men men jag drömde as bra så jag ä glad. De va bara liiiite privat då. Sen när man kom till skolan hade man kul. En ny fluga har kommit till skolan "Hopprep" de gick ju så bra. Gick hem kolla datan o käkade så nu så bombar hag mitt huv med denhär låten.
Pöwws<33



Syster och My!§§

Heii,
Idag har man vaknat vid 5-halv 6 för att åka tillbaka till Södertälje. Gick och duscha men de vart ett bad ist. Åt frukost. Fixade meii o sen till Campus tälje för att ha idrott. Efter de så kade vi historia. Sen lunch o sen bara en genomgång EA o sen hem. Hemma så fixade ja menii fort för att vara me Syster Jennie och My. Vi gick till My först för att hon skulle lämna sina grejor. Sen till Jennie för att lämna hennes grejer o sen gick vi runt efter ett tag så började alla frysa utom My så vi gick till Wille för och kolla om vi kunde vara men han skulle till fotbollen. Han ä upptagen hela tin. Men aja sen så gick vi hem till meii för att kolla film. Sen så skulle de käka så jag tog tiden till att käka jag me. Skulle träffa Jennie och My sen igen. Men My kunde inte så de blev bara jag och Syster. Men vi hade de kul ihf. Vi gick till hennes mamma för att hämta hennes kamera så vi kunde ta lite bilder. Sen så tvingade Jennie upp meii på en snöhög o där skitade jag ner meii lite (aa' Sen så skulle vi till boda och där skulle vi upp i ett träd. Jag vet vart Julia bor nu. Aja lekte lite sen så gick jag hem o tog et bad o nu sitter man vid datan o ska strax gå o lägga meii.
Pöwws<33


Lite bilder på oss;


Hemma,<3

Heii,
Idag har man Vaknat vid 8. Men man ställer fram klockan idah så vaknade vid 9 men somnade om igen. Vakna vid 10 igen sen. Gick o spelade the sims 2, Va lite rastlös (aa' Men de kanske var lite uppenbart. Sen så åkt Phontus och Samuel till heron city för att kolla på drak tränarn. Så vi åkte hem till oss. Webbade med Adde. Sen så skulle vi åka till de igen o sova där. Jippi... Så jag fick packa. Men jag Choffe Pappa och Anders fick åka lite senare för vi skull hämta Adam. När vi hade åkt o hämtat Adam så åkte vi vidare till Nykvarn för att lämna Choffe. Åkt vidare till Gnesta sen och där fick man inte vara uppe länge. Vi fick kolla på "Wipeout" och "Ballar av stål" sen skulle man sova.
Pöwws<33


Earth hour♥

Heii,
Nu har det varit Earth hour i en timme. Vi gick ner och spelade alfapet ett tag senare så körde vi kurragömma i mörkret. Haha jag vart aldrig hann. Vi körde i kanske en halv timme för de andra hade vi kört i en halv timme. Aja Earth hour är jätte mysigt och till en god sak. Jag gick in på datan för att blogga om det o gick in på aftonbladet samtidigt och de visade sig att runt 215 miljoner människor släkte sina lampor i hela sverige och det är rekord. Nu sitter man här och lyssnar på en låt jag har förälskat mig i.
Pöwws<33

Lästring- Gnesta!<3

Heii,
Idag har man vaknat as tidigt. La kvart i sängen i kanske en timme. Sen kom Konny o Phontus. Så jag väntade tills de hade gått ut så att de inte trodde at jag hade varit ute i skogen under natten. Sen när de hade gått så käkade man frukost. Sen tog man en skön dusch. Fixade meii. Sen så kollade jag film. Åkte till mormor o gammelmormor sen för att äta. Det blev fisk soppa med morötter o potatis. Sen efterrätt. Det blev vofflor. Sen kollade man en till film o sen till Jocke Christoffer Phontus Anders och Veronika. Berättade om vad man hade gjort igår. Sen så Gick vi till Centrum för att fixa lite godis till meii. Fan att man inte fick köpa ut energidrycker. Sen när vi kom hem så skulle JockeChoffe äta sen så "Råkade" jag äta upp min Toffefi. Aja nu sitter man vi datan och tar chansen att akriva på bloggen innan "Earth hour" så nu ska man sova här tills imorrn.
Pöwws<33

Jag ska slänga, ni?

JENNIFER!§§§

Heii,
Idag har man vaknart vid 7. Åt frukost o sen in i duschen. Fixa meii. De vart as dåligt idag. Fixade löshåret och sen till skolan. Tåååkigt i skolan. Blev utskälld av alla i klassen. Språk. EA. Städa. Skoldagbok o sen äntligen EA. Efter de skulle man ha slutat. Tove kom fram till meii o sa att jag o Marräh skulle stanna kvart efter skolan. Så vi satt i en halv timme o pratade om meii Ericas, Kaudias och Marrähs bråk. De ä ju lixom vårt val. Men jag hade as bråttom efter skolan för jag skulle vara me Jennifer. Sen vid kanske 2 så gick vi till meii för att jag skulle kunna lämna mina grejor. Jag satt på lite mer fondation oxå. Vi gick till Jennie för att hämta hennes presentkort till H&M Vi gick ner till stan och hon köpte ett diadem negelack och två rosetter i guld. Gulligt av henne att ge ett till meii. Sen så blev vi hungriga så vi gick till meii för att äta. Gick in på datan o gjorde några inlägg på bdb. Sen så efter en timme skulle jag åka till farmor och farfar. Åkte dit stannade nästan 5 gånger för att vi skulle ha nåt. TRÅÅÅKIGT. Kollade tv till farmor kom hem. Åt tacos. Jätte gott. Sen så kolla jag datan o nu ska jag kolla på 3 filmer.
Pöwws<33


Filmerna jag ska kolla på;




Wilma <33

Heii,
Sovmorron till halv 10. Skola. Sen gick jag hem o kolla tv. Sen kom Wilma till solariet o vi skulle vara. Gick upp till meii o kolla "New Moon". Inte för att vi komma vi satt mäst vid datan. Sen så gick vi till kyrkan me Wilma. Gick kasnke vid kvart i 7 för att de skulle åka o hämta nån. Vet inte vem. Så hon körde iväg meii. Snällt. Aja sen när jag kom hen så åt jag "Kräkgryta"(Korvgryta) O sen skulle Mamma Pappa och Samuel till Danne och Annelie, O lilla Lilly. Så va hemma själv. Kunde lika gärna ta chansen att bada o raka benen. Sen så satt jag meii vid datan. Chattade med My, Syster Jennifer, Sabina och Aurelia. Sen så kom jag upp i en konversation med Noah, Vincent och Alfred. Jätte kul. Fatta NADA. Skrev me Syster Jennifer igen när hon hade städat klart. Ska vara med Syster Jennifer imorrn. Länktar jätte mkt. Ska strax kolla på film.
Pöwws<33


O här kommer en bild på syster:


Wille,Emma och Jeniffer;D<33

Heii,
Idag så har jag vaknat försent för att komma försent. Skola hade as kul. Jag visste absout att de skulle vara Engelska och Franska läxa idag. Not ;ss Efter skolan gick jag hem. Datan till kanske 4. Sen skulle jag och Wille vara. Vi stog och väntade på varandra i kanske 5-7 min men visste inte att vi stog 50 meter ifrån (aa' Gick dit och träffade Jennifer och Emma. Vi va me dom hemma hos ville. Haha Jennie gick in utan o knacka på dörren o sen bah ; Tänk om hanns mamma ä hemma? ;oo Aja sen vid 7 så skulle Emma gå. Så de va bara jag Wille o Jennie. Haha Wille sprutade killperfym över hela lägenhetan stinkte jag o Jennie va tvugna att hitta ett fönster för att kunna öppna. Sen så gick vi ut. Träffade Adde. Faan va skön han ä! Sen så gick vi in i en annan port o värmde oss. Sen så skulle Jennie hem. Vi gick till Emma för att hämta hennes grejer. Sen så gick vi til jätten o lämnade henne. Sen skulle jag hem. Wille följde meii som vanligt hem. Fett gulligt. Sen så har man nu kollat på "New Moon" o skrivit bloggen o ska strax gå o lägga meii.
Pöwws<33


O här kommer lite bilder som Jenni har mixtrat ihop på piknik;




VEGE!

Heii,
Idag har man vart as trött på morgonen. Jag visste att den här dan skulle bli hemsk. Gick till skolan. Träffade Bella på vägen. Sen så hade man haft lite kuwwligt. Sen på skolan va de en as konstig maskin som fixade massa med konstiga brunn grejor. Sen så slutade vi kl 3 idag. Äntligen va det lite då. Gick hem o Samuel väntade i trappen. Juste blev lite arg på Ericas syrra. Men aja. Jag tycker de bara ä otroligt omoget så jag dissar de. Sen när jag kom hem. När Marräh hade loggat in på msn. Så frågade Adde o Martin om jag ville vara me de + Marräh såklart. Sen så fixade jag meii. O Marräh kom vid kanske halv fyra. Vi fixade oss lite till sabbt sen gick vi till Adde. Vi stog o väntade där för att de skulle skoja lite. Duktigt av de. Men sen så gick vi till VEGE. De spelade lite bandy först så jag o Marräh gick o spelade data ist ett tag. Sen så gick vi in o kollade på lite roliga videos. Haha, Adde fick inte se (aa' De va as kul när vi gick in i innebandy grejen igen. Martin o Adde blev misshandlade av 15 åringar. As kul. Blomberg kom. Men vid kanske 8 gick vi. Jag kollade en film som jag inte kan namnet på. Sen så kollade jag på Desperate housvifes(stavning).
Pöwws<33

Skola igen

Heii,
Idag har man vaknat kvart i sju. Sov hos Marräh o måste gå upp lite tidigar för att hinna me bussen. Vi gick ihf upp vid kvart i sju. Fixade oss klädde på oss o sen hår förlängning. Juste igår så gjorde vi massa videosar. As kul. Sen så gick vi till bussen. Skolan. Sen hem. kolla lite tv Datan. Sen så kom Danne o Annelie med Lilly. De åkte vid halv nio. Vet inte kolla film. Sen vid kanske 11 läste jag o sen sova.
Pöwws<33

LT CUP!

Heii,
Idag har man vaknat vid halv tio. Data. Fixa meii. Åt frukost. Ringde Marräh. Jag fixade hår förlängningen snabbt. Sen kom Marräh. Hon kom inte änns in. Jag bara sprang o hämtade mina grejor(skulle sova hos Marräh) Vi gick till buss stationen på erikshällsg. Träffade Bella där. Vi tog 751 till centrum. Sen tog jag och Marräh 753 till Tälje-hallen. Träffade massa kuligt folk där. Killarna skulle köra. Vi kom inte vidare sist så. Men de va roligare att kolla än att vara me. Killarna kom 4:a sen. Men de kom ju ihf inte sist. Jag Marräh va kvar o kollade när 5:an spelade. Jag vet inte riktigt hur de gick men aja. Kan kolla sen. Jag stannade bara kvart för att kolla på Wille så. Btw ä tsm me Wille igen ! Jippi! Men sen kollade vi på när alla spelade i ett tag. Sen tog vi bussen till köpmangatan o Sen 787 o åkte runt lite me några bussar. Sen gick vi från Robert anbergs väg. Så kom vi hen på 5 minuter teiip. Sen så har vi haft de kul o så. Ska strax musa lite till ringa nåra kuwliga. S
Pöwws<3

Martin o Adde!<33

Heii,
Idag har man blivit väckt vid 7, Satt meii vi datan. Pratade me My. Sen så käkade jag frukost. Senare gick man till bussen för att möta Adde o Martin. Hade lite kul på stan. Elle jag messade först sen sa jag att jag skulle vara social. Då vart de lite kuwligare. Sen så gick vi till 751 efter kanske 4-5 timmar. Adde skulle teiip sova över hos Martin. Skulle hämta sina grejor. Såg nåra jag kände. Sen Gick vi till busshållsplatsen för de skulle till brunsäng. väntade ien halv timme. Hade de kul. Sen kom bussen så gick hem. Datan ett tag sen skulle vi till coop. Sen datan o messa me Adde. aa o nu datan resten av kvällen. Alla messar meii sen!
Pöwws<33

Från mister;D<3

Heii,
Här kommer bilderna från mister;









3 Dar (a'<33

Heii,
Jag han inte skriva igår sp har kommer de.
I förregår så gick vi i skolan till 2. Sen gick vi hem. Fixade oss. Sen kom Martin Victor o Matte o knackade på. Vi gick ut. Kunde nästan inte gå för att alla skulle kaste snö bollar på meii ;oo- Sen så gick vi runt där. Jag o marräh=Klantiga. En Martin kastade på meii o jag ramlar. Sen så gjorde jag kullebytta o sen kommer marräh över meii, O de gick ju jättebra. Sen skrittar Martin så mkt att han ramlar. Marräh ramlade så vi skulle gå hem o sätte på henne, torra skor. sen så stannade vi hemme hos meii. O de stängde ute meii från mitt rum för att de skulle rota i mina låder. Sen så vart de varmt så vi skulle ut o rulla oss i snön. Sen bled de teiip krig. Sen efter teiip 2-3 timmar som jag o Marräh hade sprungit runt i strumpor kom vi på att vi kunde gå upp o fixa de. Smart jag vet. Men då skulle vi upp o käka. Sen satt vi i trappen i kanske 5 min sen skulle Matte o Viktor hem så va de bara jag Marräh o Martin kver men han gick efter 5 min till för han skulle hem 7. Jag o Marräh sprang upp o bada. Ringde Martin. Sen kolla vi datan. Sen This is it.

Igår så vaknade vi vid halv nio. Fixade oss men kom bara 5 min för sent den här gången. Sen slutade vi vid halv två. O jag gick hem sälv. Kolla datan hela dan tills mamma kom hem för då skulle man städa rummet. Sen skulle man göra läxorna. O sen så plugga man i engelska franska och matte. O sen chattade man me Martin My Marräh o Wille. Men han va upptagen med att spela på internett. Sen så skulle man lä'gga sig ved kanek 11 elle om de va 10 för man va lite trött.

Idag har man vaknat lite för tidigt. Men aja. Sprang ner till Estrad för att kolla på en föreställning(stavning) Sen så va ju Marräh sjuk ;(( Krya bejbi<33 Sen så hade man tråkigt resten av dan. Satt vi datan. Käkade sushi(stavning) o sen bada. Messade me Martin. O sen datan. Martin tvingare meii att visa cam så går väll me på de sen. Men så vart de inte. Pratade med My och Jennie. Fett gulliga ungar nu ä, Sen messa man o imorrn blire Marräh Martin o kanske Adde<33
Pöwws<33

O här kommer några bilder;







Marräh, Martin, Viktor o Matte!<33

Heii,
Idag har de vart skolan. Messade teiip me Viktor, Matte o Martin. Vi skulle vara efter skolan så vi kunde ha lite kul medans vi hade de. Ringde Martin o Matte första rasten. Sen sitter man o massar under lektionen. Jah tappade den 10 gånger o Tove märkte inget ;ss Sen så ringde jag Matte o diskuterade lite. Sen kl 3 så mötte vi de vid godisgrossen. De hade väntat i en timme på at vi skulle komma (aa' sen så Gick vi hem till meii för att lämna våra grejor o sen lämna skridskor o pulkor på vind o källare sn gick vi ut. Men då kom Victor o Matte att de skulle på träning. Så de va bara jag Marräh o Martin kvar. Så vi gick in i trappen o snackade i kanske en timme. Sen skulle Marräh hem så vi sprang upp för alla trappor för att hämta hennes grejor. Sen va de bara jag o Martin kvar. Han skulle gå hen vid 6 så Vi lekte lite då. Så nu vet han att jag hatar spindlar xD Sen så snodde han min mobil o innan när Marräh va me så va den en gammalgubbe som tog 100 år på sig att gå upp för trappan. Aja sen så tvingades jag springa upp för att trappor i mitt trapphus. Men jag fick tag på min mobil nån gång ihf. Sen så skulle Martin gå hem o jag gick upp men innan så bråkade vi om vem som sa hejdå först. Duktiga. Sen så satt jag vid datan käkade. As gott. Det blev kött ris o sås. Sen så kollade jag på This is it. Jag satt o stört böla då. sen så hängde jag tvätten.
Pöwws<33


Juste jag o Marräh tog lite bilder;




Dissa bildern (aa'

Stan!<3

Heii,
Idag har jag varit i skolan. Hade as kul med mobilen. Skulle testa Klaudias mobil men de gick ju jätte bra, Jag ringde till teiip Matte elle om de vah Viktor. Jo de va Viktor. För Jakob kom o  bah; Cha Matte!! Vi bah ; Det ä Viktor Xpppp. Sen så hade vi nåt konstigt ämne så jag teiip skrev de som stog på tavlan o smsa. Sen så fick man gå o jag o Marräh gick till lilla kosken. Sen gick man hem o nu sitter man vid datan. Ska strax gå ner på stan för att Shoppa igen (aa' Köpte nyon(stavning) rosa tröja. tre nya linnen o ett par söta örhängen. Sen åkte man hem. Efter kanske en timme så va de mat. o sen till datan. Jag ä så jävla social-Not. Så ska strax leka lite till (aa' Kan inte nån mer kuwlig logga in? Ihf nån social så jag kan chatta lite (aa'
Pöwws<33


Shopping i Stockholm!

Heii,
Jag ska ta det fort. Va i Stockholm o Shoppade för mina födelsedags pengar me mamma. Jag köpte adidas jacka, Tröja tre linnen o jeans (de är förstörda nu (aa') Sen va jag me Wille. Sen senare gick vi hem till meii för att jag skulle käka o sen myste vi lite. Älskareiij Wille.
Pöwws<33

Fyller år !

Heii ,
Imorrse så vaknade jag vid 9 för att farmor ringde för att gratta meii. Kollade på datan. Sen kom mamma pappa o Samuel in o skulle gratta meii me frukost på sängen och en present. Jag fick löshår. O innan så fick jag en mobil. Sen så fixade jag meii o hemma innan gästernam kom. Av Mormor o Gammelmormor fick jag make up store make up curse Michael Jackson This is it och 500. Av Stina o Henn fick jag en låda med en tröja, Armband En sak som Wille gillar att leka me. Av Andi Lena Nicke o Markus fick jag ett par adidas byxor(mjukis) Sen efter att gästerna hade gått gick jag till Coop för att möta Wille. vi gick runt o sen träffade vi Blomberg men vi stannade inte o pratade. Sen gick vi hem till Wille. Kollade fört tv o sen gick vi till hans rum o spelade data. Sen gick vi han till meii. Vi pluppade med bubbelplast från Stina o Henns paket. Sen så hittade han saken som han ville se va de vah. Men jag rykte åt meii den o sa att han inte fick se. Så de va som en början på en lek. Sen så skulle han ha den då o han snodde bubbelplasten o bubblade alla bubblor ;oooo Men de va bara för att reta meii. Men jag hade ju påsen så. Men vi hoppade runt o det såg ut som vi kramdes när han försökte ta min påse de såg t.o.m gulligt ut. Men sen så messade mamma att han strax skulle hem. Så han försökte igen. O han lyckades. Då bah; Toppen ge tbx den nu ;) Att kikkla(stavning) funkar tydligen (aa' Aja. Sen så kollade på lampan i sägen. Inte så romantiskt som att kolla på stjärnorna men de räcker. Sen åkte han hem o jag chattade me alla.
Pöwws<33

MISTER!<33

Heii,
Jag han inte skriva igår men de va inget intressant utom att jag pratade me My till halv 12 aja.
Idag har jag varit me Marräh på morronen för hon skulle lämna sin syrra kl 8 o vi hade sovmorron till halv 9. Sen så gick vi te skolan. Iicah va sjuk. Dumma henne ;ooo Språk trädet o sen dans. AS TRÅKIGT! Sen så skulle jag ha handledarsamtal så jag va ju tvungen att vänta på att Bella skulle bli klar. Men då pratade man me Danne Dave o Lauri om mister o nästan alla i min klass ska gå så de kommer att bli as kuligaste. Men så hade man handledar samtal o sen hem. Diskuterar me Klaudia hur vi ska ha de när vi ska gå dit. Men nu fattar hon. Marräh kommer till meii o vi går ner halv 5 för att hämta Wille Jakob o Klaudih o sen går vi till My för att hämta henne sen går vi till mister. Aja ska fixa meii strax o leka lite till 4. Men sen kom lixom inte MarrähKlaudia kom föra men de vart ganska bra ihf. Jag mötte Klaudia utanför sen kommer Marräh springande. Och de kanske bara är för att jag skrek HEJ MARRÄH!! Men de va kul ihf gick lite till o sen kommer Wille o Jakob springande. Gick vidare till My o halkade lite (aa' Men My hade glömt sina pengare så hon sprang upp ingen Sabina ringde undrade vart vi va sen kom vi äntligen till mister. Men vi kom ju teiip in sist. För alla andra trängde sig + Danne o han "Gäng" De va lite taskigt. Aja Marräh skulle ju tvunget se mitt linne men skulle inte ha de. Aja dansade lite tills jag fick håll. Så satte meii. Dansade igen efter ett tag o slutade o fortaste så några gånger tills Jag o Klaudia lekte med ljus rören. Hennes gick sönder. Så vi lekte lite med ljusrören o ritade på andra o de blev teiip samling runt oss. Sen ville Wille ha nagelack av Marräh så han tog bara på långfingret o Tummen så sa han till Danne Bah; kolla vad jag har o pekade mot. Så Danne ville ju oxå ha såklart. Så de hade lite kul ;) Sen fick vi rade på att de gav oss eksem  (stavning) Men aja ä lika posetiv som vanligt. Eller så ä de bara de att jag inte fattar nåt. Men jag kan inte få eksem (stavning) Jippy men alla bah sprang till toan. Haha de va en kille som inte fick bort de som blev husterisk. Men de va as kul ändå. Jag gick inte o tvättade bort de bara i ögonen o på näsan (aa' De va såhär as kul. Sen efter ett tag blev de tryckare. Liz o Davve dansade o så frågade Wille om vi skulle dansa. Alla stog lixom runt omkring stirrade o de va så gulligt. Danne dansade med; Klaudia Liz o Sabina o nu ä Sabina o Danne tsm. Liz dansade me; Danne o Davve. Sabina dansade me; Lauri o Danne. Klaudia dansade me; Danne Davve o Matin. O jag dansade Me ; Wille. Sen så efter en kvart så stängde de så alla va tvugna att gå hem. Wille följde meii till huset. O sen gick han tbx. Fett snällt. Sen så logga jag in på msn o de visade sig att jag va lite långsam. Så nu sitter man vi datan o chattar me alla. Fett kul kväll.
Pöwws<3

Wille ;D<3

Heii,
Idag har man varit i skolan o trååkat med matten. Äckel mat i skolan. Igen. Efter skolan gick jag hem med Albin. Kollla tv i en halv timme o sen gick jag till Coop för att möta Wille. Träffade My o alla andra från hanns skola. Vi Va vid Fritidsskolan i Västrergård. Träffade Jossan o Madde. O vi va fortfarande me My. Haha de va så kul. Hon tog Willes mössa o sprang ut i snön. Hon sjönk ner men Wille bara gick över snön. Jag bah; Jag ä bäst kolla här !Men de gick ju lixom inte så bra o ramlade några gånger ;) Men de va kul ändå. Aja sen så gick vi in i kanske en halv timme o kolla på datan. Hjälpte Wille me blogg. Kolla hans blogg
http://bostabloggen.blogg.se/index.html Han ä ny så kommentera gör han glad :)) Aja sen gick vi runt i hela västergård o hade de kul. Sen skulle jag dansa så gick hem i käkade. Men sen vart jag lite sur för pappa orkade inte köra meii så jag ska skulle tydligen inte till dansen ;( Aja jag har ju kul ihf nu chattar man o tror jag ska duscha senare o sen kolla film me datan ;)
Pöwws<3

Skola igen ;{

Heii,
Idag har man varit seg som igår. Kom inte upp fören in halv timme senare (aa' Men aja ä alltid seg på mornarna. Skola började med att plugga i Engelska tror jag, sen Matte o Bild sen slutade vi. Men as lång dag ihf. När jag kom hem så hade jag as kul, Inte. kolla tv o satt vi datan. Kolla allas bloggar. Nu lyssnar man på spotify och leker med datan lite (aa' några förslag på låtar att lyssna på? skriver vad som hänt senare.
Pöwws<33


Mattias & Magknip;(<33

Heii,
Jag glömde att skriva på bloggen igår så här kommer de.
Igår så va jag med Mattias hela den. Jag kom hem klockan 13 o smsade Mattias på derekten eftersom om Sabina inte kunde åka till sydpoolen. Men aja. Jag duschade o fixade meii o sen gick jag derekt till Mattias vid mimos. Jag fick vänta i en kvart men han kom ihf. vi va lite stumma förs men sen började jag babbla o vi fik kontakten vi hade i sommras igen. Har saknat den. Vi gick o "Lekte" lite i en snöhög nedanför att tak som vi va på. Haha Mattias o jag skulle hoppa ner från taket till en snödriva. Jag bah; "Det kommer att vara as ljupt." Men jag känner Mattias så han hoppade ner ihf. Men de va lixom som att hoppa ner på marken(aa' t.o.m jag vågade hoppa ner. Sen kom de en finne som kom o ville att vi skulle hänga upp fågelmat? Aja vi va till 20 o sen skulle han hem. O då kolla jag Twilight.
Idag så va de skola va as seg på morgonen men vart as nöjd med mitt hår. Sen vart de Gympa o tråååk. Har saknat er Iicah Marräh o Klaudih. Hemma o kolla tv käka o sen spalde lite på Ps3:an. Chattade me Mattias Ogge från nykvarn o Rebecca från skåne. O nu ä man inne igen. Men ska kolla Twilight igen(Han inte kolla klart igår.)
Pöwws<33

Farmor o farfar<3

Heii,
Idag blev man väckt av mamma vid 9 kanske. Sen åkte man till farmor o farfar.  Smsade me teiip alla.  Sen kollade man tv o sen datan teiip hela tin. Webb me Mattias o facebook me Enki. Lyssnade på musik oxå. Nu har jag haft webb me han i nästan 3 timmar. As kul kan bara säga i små ord. Längtar tills på månda. Aja nu ska jag gå o lägg meii.
Pöwws<33

Juste gjorde denhär oxå :


Stan men Sabina<33

Heii,
Vaknade vid ett. Va as trött ihf men kunde inte somna om. Mamma hade kommit in o smält igen dörren för att få upp oss men vi vaknade inte änns (aa' ;)) Men vi vaknade o marräh frågade efter frulle så vi gick upp o käkade lite. Kollade på när Samme spelade o sen te duschen. O sen fixade oss klockan blev 3 o Marräh skulle hem. Jag skulle vara me Sabina o hade värsta mensvärken ;-( Aja jag ignorerade den o gick te stan ihf. Vi gick raka vägen till H&M. kollade på lite kläder. Vi kollade på INTERSPORT för att Sabina ville kolla på Adidas tröja. Sen gick vi in på BIKBOK o sen H&M igen (aa' MEn va inte så länge den gången. Sabina ville köpa en jacka o jag ville testa 4 shortor (stavning). Sen gick vi hem pratade i mobilen o sen datan med lite godis (a'. O nu chattar man me Andereas o Mattias.
Pöwws<33



Här ä bilderna på oss i kläderna vi testande ;
Ps. jag håller inte imobilen för att jag skakar för mkt.












Kallt som fan!

Heii,
Idag har man vaknat o har as ont i örat. Så det har lixom inte gått över ännu. Aja vaknade kl9 teiip. Spelade med små skitarna, Haha jag vann alla gånger. Aja kollade på Tv sen. Marräh messade o kolla om vi kunde vara så hon kom teiip vid 12. Vi fixade oss o sprang ut i shorts och linne o rullade oss i snön. Jag va inte så trött längre då xpp Sne teiip badade vi och fixade oss igen o nu kollar vi tv funderar på att fixa en fest eftersom om vi ä hemma själva. Nää skoja bara. Nu har vi suttit vi datan ganska lännge så nu har vi tröttnat. Så nu ska vi tilla på Hitta Nemo, Ironiskt nog (aa' ska bårta tänderna o fixa ett glas vatten så ses imorrn.
Pöwws<33



Det här ä Bilderna på meii o Marräh men de ä lite suddiga:








Det va allt vi hade att erbjuda hoppas att ni gilla de!<33

100 sms O.o

Heii,
Idag så vaknade man av 100 sms kl 9. Ville inte gå upp o hämta datan va för trött men tvingade mig upp. Inga roliga inne så messar istället. Marräh ska komma senare idag o sova över. Nån som har ett förslag på vad vi kan gör?Skriver mer sen.
Pöwws<3

7 och är helt död,

Heii,
Idag va man tvunget att gå upp kl 7 för att åka in till södertälje. Sen somnade jag i soffan. Kollade på tv kl 11 teiip o se va the hills maraton. Men tröttnade jätte fort. Så jag satta meii vid datan. Chattade o messade hela dan o nu chattar o messar jag igen (aa' Skriver mer ikväll.
Pöwws<33


Gnesta! Kanske överlever?

Heii,
Idag vaknade man vid halv tio. Somnade kanske kl. 5 imorrse. Aja satte meii vid datan så fort jag vaknade. Chattade lite (aa'. Sen åt man frukost o kolla tv. sen data ingen o va tvngen att städa. jippi ... Sen så va man tvungen att åka te gnesta. Jätte kul . Inte. Sen så har man varit här o tåkat. Aja om ni vill nåt messa.
Pöwws<33

RSS 2.0