Morsdag.

Hej bloggen,
Idag så vaknade man vid nio eller nåt. Hemma hos farmor och farfar. Spelade LBP me Samme och sen så var det frukost. Sen så vid kanske ett så åkte vi till mormor och gammelmormor. Först så spelade jag och Samme lite fotboll och sen så gick vi upp och åt mat med alla. Efter de så vart det efterrätt. Efter de så åkte vi som sagt till "Krampan" och kollade vart vi ska tälta. De va as fint. Sen så åkte vi hem. När jag kom hem så åkte mamma och pappa till båten en kvart typ. Sen när de kom hem så kollade vi på "Vägen" och sen nån as konstig. Men den va så tråkig att jag gick och bada. När jag kom upp så satt jag mig vid datan och bloggade och jag ska strax kolla "A cinderella story".
Ni får ha de bra.
Kyssar♥


















Grattis till alla mammor i sverige!♥


Till alla i klassen:

Hej bloggen,
Idag så var jag ute hos mormor så jag och alla andra åkte till krampan där vi ska campa och kollade. Så här kommer nåra bilder från idag:D Vi kommer ha det bästaste:D:D:D
Kyssar♥















Toan :O

+ att man kan låsa från utsidan:D

Inne, BLÄ! jag kommer inte att gå på toa där :O:(

Kvällsinlägg.

Hej bloggen,
Mamma kom in och sa att det var frukost vid tio. Sen så åkte de till båten och fortsatte med att laga den. Jag ch Samuel var hemma och kollade tv. Sen vid tre så åkte vi till farmor och farfar. När vi kom dit så var min kusin Kenny där och mina gudföräldrar där, Alltså Jenny och Benny. Jag typ satt mig med Samuel och spelade på ps3: an. LBP vart de. Sen så käkade vi och sen så vart klockan mycke och jag sitter och lyssnar på musik. Sov gott.
Kyssar♥




Skola, Skola-.-'

Hej bloggen,
Igår;
Skolan, Nu har vi fårr reda på vad vi ska göra på klassresan. Vi ska åka en bit utanför Mariefred och "Campa". De är var bara för nice. Sen när skolan var slut så gick jag med Willma till lilla kjosken. Typ va där med Fatou och St
efani. Vi hade det kul. Sen skulle de gå och jag och Willma va ett tag. Sen så gick  och spelade fotboll med nåra i mellanstadiet. De va typ, Dave, Stefani, Fatou, Abbe, Jesper, Alexander, Auresu, Daniella och Jakob. De va as kul. Sen så skulle Jesper gå och vi hade ingen boll. Så jag och Bella gick hem, Assa jag va inte med Willma. När jag kom hem så slöade jag framför datan hela dan. Och så.
Idag;
Sovmorgon kan man säga. Jag och Bella möttes och gick till tältet, För att ha fotbollsturnering. De va as kul. Vi vann, Men jag tyckte själv att 5: orna skulle ha vunnit. För de gjorde 9-1 mot 4: orna. Aja, Jag har inget att säga till om. Sen så gick vi till skolan och duschade och så. Sen åt vi och sen ut på rast. Jag och Marre gick utan strumpor. De va as kul. Vi (Alla) körde äpplet. Sen när rasten va slut så fick vi chips och choklad och sen hade, Jag, Liz, Marre, Klaudia, Erica, Bella, Fatou, Stefani, Sarkis, David, Jakob, Zakay, Lana och Terese dans. Resten fick vara i klassrummet och städa :DHaha. Sen slutade vi och jag gick hem. Marre ska bara städa sen så drar jag till henne och slaggar.
Ni får ha en bra kväll.
Kyssar♥




Skola,

Hej bloggen,
Igår;
Gick till skolan och sen var jag typ bara hemma, Kommer typ inte ihåg så mkt men aja,

Idag;
Vaknade och började fixa mig till skolan. Gick dit och hade EA i en timme typ. Det gick väll bra at snart klar med Matten och sen så var det rast. Va med Marre, Klaudii, Danne och Davve. Sen så gick vi in igen och hade EA igen. Fortsatte med Matten då. Sen så hade vi lunch. Rast. Va me Klaudii och de när det körde King. Sen så hade vi Språk hade Franska läxa men jag fick ingen förra veckan så jag fick bara plugga in de typ. Sen så gick vi och hade EA. Igen. Och nåra i 5:an hade fått kvarsittning. Så de var hos oss. As skönt. Det var bla. Enki, Willma, Adam, Rejne och Fredrik. Pluggade Matte då me. Sen så hade vi typ fri stund eller nåt. Då pratade jag med Enki om vadet vi har om att jag inte ska sminka mig på en vecka men jag ska få ha en dag till sen så får jag sminka mig igen *Klapp Klapp* Fett soft. Aja, Nu ska jag dra och vara med Sabbe.
Kyssar♥

Bild feber!

Hej bloggen,
Här kommer alla bilder från aprils slut och maj;









5 år R.I.P<333

Kyssar♥

Film dag,

Hej bloggen,
Måndag igen. Tråkigt. Jag gick upp och fixade mig sen sprang jag till grusplanen för atr ha idrott. Vi hade brännboll igen. Sen så gick vi upp och fixade oss. Sen ut på rast. Sen skulle jag ha gått på Historia. Men jag mådda as illa. Men när jag kom hem så märkte jag att jag va de för att jag inte hade ätit frukost. Men det va för sent att ändra sig då. Så jag kollade på "Två dagar i paris" och sen satt jag vid datan. Sen när mamma och pappa kom hem så kollade vi på "Twilight" först. Men det hakade så vi kollade på  "Sagan om ringen; härskarringen" först och ska kolla på de andra två senare ikväll medan vi äter. Jag är så trött på skräpmat och det blir hamburgare igen. ett + för att de är hemma gjorda. Just nu så håller jag på med alla mina bilder från mobilen och fixar de lite. Men jag kan inte redigera så jag redigerar inte de så. Aja, Skriver kanske senare.
Kyssar♥

Sterling knight-Hero

Lika bra att börja med allt på samma måndag. Skriver senare ikväll:)

Kyssar♥

Gladiatorskor

Hissad Eller Dissad?

Gladiatos sandaler kommer in i sommar. Jag har själv ett par från skopungeten för 500 tror jag det var. Men vad tycker ni?
Jag tycker ett stort Hiss för de.


Kyssar♥


Nyheter!*

Hej bloggen,
Jag har funderat ett tag men nu har jag bestämt mig. Jag kommer ha en kategori som jag skriver i på måndagar och det är "Hissad eller Dissad" Och "Veckans Musikvideo". Och där kan man skriva nån låt som man tycker ska vara med nästa Måndag. Så håll ögonen efter det.
PS.Läggar bara inlägg där på måndagar.
Kyssar♥

Marre, Niko, Martin och Matte och sen mormor.

Hej bloggen, 
Har inte skrivit så mycket så här kommer fyra dagar:

Torsdag:
Gick jag till skolan och vi hade sovmorgon så jag hade lite tur. Jag skull aha vart med
Marre på morgonen men hon skulle vara hemma en dag till. Så jag gick till skolan vid tio. jag satt med alla tjejor i klassen ett tag sen skulle vi gå inte och ja pilen. Det va så vart idag så jag typ sprang runt med linne och mjukis (de va uppvikta) hela dan. Sen efter de så skulle vi "Lära in oss sången" genom att gå runt i mellanstadiet. Haha, Enki skulle gå och kolla nåt. Men han trodde nog vi va dumma i huvudet. Aja, Sen så skulle jag jobba EA för jag har typ missat hela 6:klass på en vecka :S så jag "Jobbade" Sen gick vi på lunch. Och då var jag så smart och  hade glömt nyckeln. Så mamma skulle komma och lämna den till mig då. Men jag hittade henne inte och jag sa vid fotbollsplanen och hon stog på ett helt annat ställe än vad jag hade sagt. Sen så vart det rast och jag, Klaudiih och Iicah gick runt lite eller ett halft varv sen så satt vi oss med PH vi typ ritade på varandras armar med maskrosor(A) sen så gick vi typ in och hade EA och tove satt vid oss och typ sa massa med saker sen när jag skulle säga nåt så avbröt hon mig för att jag skulle jobba >.<
sen gick jag hem och städade eftersom mamma hade sagt de och fick skulle få bikinatoppar. Sen när mamma kom hem så skulle jag hämta ut pengar till imorrn. Så jag kollade med Niko om han ville me. Så vi träffades vid lilla kjosken där jag mötte Sabbe och Willma. Sabbe skulle hem och jag vet inte vart Willma tog vägen. Så vi gick mot "Jätten". Han skulle panta flaskor så han gick in och jag gick och tog ut pengar. Sen när jag kom in på satt det en kille som hade deckat vid dörren, porten jag vet inte vad jag ska kalla det. Sen så gick vi in och handlade och sen mötte vi Willma. Och hon kände killen så vi gick till hans fru som satt vid pizzerian. Men hon va inte mycket minde hög en vad han va. Haha, Det satt en kille bakom de och han pekade på mig och bah;
"Marilyn Monroe"
Sen så gick vi och jag va tvungen att springa hem för mamma satt och väntade på avocade och jag hade plåster och skavsåg så jag hade det ont. När jag kom hem så käkade vi och de va inte lite gott. De va sallad med kasller i. As gott. Sen så skulle jag färga håret på mamma. Och sen nör jag hade börjat så kom Marre. Hon skulla komma till mig och slagga kvar tills på Fredag. Så vi färgade håret på mamma och sen så färgade hon håret på mig. De vart as snyggt. Sen så kommer jag inte ihåg så mkt men efter ett tag så gick vi och la oss.

Fredag:
Gik till skolan. Vi hade matte så vi gick ut och plyggade. Jag är så avis på Marre för att hon har så bruna ben. Sen så hade vi rast. Solade då. Sen så hade vi en till lektion. Den längsta så jag jobbade på i Engelska. Satt ute då med. Sen så hade vi lunch. Valfria platser. Sen rast igen. Och så gick jag först runt med Marre sen satt jag och solade med Andi och Marre. Sen sista lektinonerna. Skoldagboken och sen Dans. Det gick väll okej. Slutade tidigare. Sen så gick jag och fixade i mitt rum. Det såg inte ut som sina vackraste dagar. Niko smsade om vi kunde vara tidigare. Så vi träffades och sen gick vi och köpte "Godis" på "Jätten". Vi var ute, Tills det började att regna och åska. Så gick vi hem till mig och kollade på "Twilight New Moon" och "I Am Legand". Vi var hemma tills det blev ganska bra väder sen så gick vi ut igen. Vi gick till boda och var i en port. Sen så skulle vi hem så vi började gå. Men vi stannade för Niko pratade med nåra och jag mötte Martin och Matias. Vi pratade lite med de sen så gick vi. Vi sa hejdå och jag böjade gå. Jag ringde till mamma och kollade om hon kunde komma och möta mig. Sen när jag kom hem så såg jag slutet på "Dagen Då Jorde Stod Still" Sen åt och och sen gick jag och la mig. Efter att jag hade pratat med Martin och Matte.

Lördag:
Blev väckt vid tio. Jag och mamma skulle till "Scania" och springa 5 km så vi åkte först till "Sydpoolen" och lämnade Samuel och sen åkte vi vidare. När vi kom fram så var jag helt död. Men det var bara att springa. Vi gick mer än vad vi joggade. Men jag ska få upp min kondition så jag ska springa tisdagar, torsdagar och lördagar. När vi kom tillbaka till bilen så stog vi och stretchade ett tag sen åkte vi hem och åt fukost. Det var så skönt att bara sätta sig ner. Käkade klart sen gjorde jag iårdning mig och sen gick jag och mötte Martin och Matte. Alla var tysta ibörjan men sen så började vi och prata. Vi gick hem till Matte och va ett tag sen så bar Mattias ut Martin. Och så kom SLANGEN
*Dam, Dam, Dam*
de sprutade på varandra ett tag och sen på mig. Eller iallafall Martin. Sen vid tre skulle jag hem och packa till mormor. Så jag gick. När jag kom  hem så fanns det glass så jag typ slappade. Sen så åkte vi ut till henne. När jag kom hem till henne så började jag att plugga. Sen så cycklade jag och Samuel ett tag och sen in igen. Var tvungen att plugga sen kollade vi "Sommarkrysset" och sen efter de så ville vi kolla på "Avatar". Klocken var mycket så jag gick och la mig.

Söndag:
Vaknade vid halv elva. Kollade tv och sen gick och och pt frukost med Gammelmormor, Mormor och Samuel. Sen så började jag och plugga. Men pallade inte så kollade klart på "Avatar" istället. Sen kom mamma och pappa för att hämta oss så vi åkte hem. När vi kom hem så pluggade jag färdigt. Var väll klar vid sju och då satt jag mig vid datan. Sen så hade mamma och pappa hyrt film så jag mamma och pappa kollade på "Alvin och Gänget 2" Den va bra faktiskt. Och nu är klockan mycket och jag ska till skolan imorrn så ska slagga.
Kyssar♥

Hemma igen.

Hej bloggen,
Idag så vaknade jag av att mamma kom in och väckte mig och kolla hur jag mådde. Så jag mådde typ piss och stannade hemma igen. Gick och kollade på tv ett tag och sen gick jag och fixadxe klart headern. Den vart klar sen när klockan var runt fyra. Då gick jag ut ett tag och fixade mina naglar. De är jätte fina nu. Sen gick jag till datan igen. Kollade på kommentarer och bloggar. Klockan är bara runt sju och jag pallar inte blogg. Ska till skolan imorrn. Ska bli kul att träffa alla igen.
Kyssar♥

Twilight "Eclipse"!

Hej bloggen,
Nu är det bara 41 dagar kvar tills Twilight "Eclipse" kommer på bio den 30 Juni. Tror jag det var.

Här kommer en liten trailer på filmen. Som inte har varit med på min blogg förut.


Kyssar♥

Solen kommer när jag är sjuk.

Hej bloggen,
Idag så sov jag inte lika länge. Vaknade vid åtta eller nåt. Gick och köllade tv. Men det finns typ inget att kolla på. Så jag tog mammas data(Min (var) träsig då men nu är den ifaxad) och fixade på nya headern som kommer in om några dagar. Dne jag har nu är bara tillfällig. Och så gillar jag de bilderna. Sen så ringde Nicko och jag gick ut på ballkongen och kände hur varmt det var och sen när vi hade pratat klart så ringde jag Marre och vi pratade medan vi solade på ballkongen båda två. Jag satt där ett tag sen gick jag in för jag fick huvudvärk. Satt vid datan och fixade med headen. Jag har jätte ledsen att jag inte har några bilder men det kommer säkerligen några imorgon efter solan. Jag har nog aldrig vart så desperat av att gå till skolan för att få träffa alla kompisar. Men jag är så seg på morgonen så i ses imorrn. Då ska jagvara med sötaste Sabina.
Kyssar♥
:)

Hemma.

Hej bloggen,
Idag så vaknade jag vid halv tolv. As skönt att få sova. Jag är väll på bättrings väg. Fick sova ett tag eftersom om jag är lite förkyld. Brykar oftast att vakna för att jag inte får någon luft genom näsan. Kollade på tv. La i soffan så la kvar ett tag. När jag gick upp så började jag att städa i mitt rum som mamma hade tjatat om hela veckan. Sen så vart klockan mycket så jag började att fixa mig till att gå till skolan och ha "möte" för sjuan. Jag gick dit för klassindelningen men det vart ingen så alla vart typ sura eller besvikna. Jag såg oxå Jenna O och Jenna S där. Jag tror det skulle vara med som jag kände men det va typ inga snygga killar där endå. Så nu när skolan ska börja så ska vi åka på utflykt dagen efter sommarlovets slut. Fett kul! Sen när jag kom hem så släppte Lena och Andi av mig och mamma. (Andi, Lena och Marcus kom till oss innan vi skulle dit vid 18.30) När vi kom in så gick jag in i mitt rum ett tag. Funderade liten sen gick jag och kollade på  "Efterlyst" på datan och sen på nån film på tv1000. Så nu är klockan runt tio. Så ska starx slagga. Ska kanske gå till skolan imorrn.
Kyssar♥

Marre, bakdag och Sjukling.

Hej bloggen.
Ät typ fullt upptagen nu för tiden. Så jag hinnr inte blogga så mkt men jag försöker:)

I förregår:
Bakade jag klart och sen gick jag oc duschade. När jag började fixa mig så gick jag ner för att vara med Nicko i kanske en halv timme. Sen när jag kom upp igen så åt jag lite mat. Inte för att det var så gått men. Sen så drog jag till Marre. Vi typ skrattade as mycket i början sen så satt vi oss vid datan. Sen så drog vi till Tveta berg För att leka med hästarna. De va as söta:) Och jag och Marre videobloggade. Sen när vi kom hem så tvättade vi händerna först och sen gick vi och hämtade nåt och äta och kollade på "South Park" eller nu vad det heter. Sen så gick vi och duschade. Sen vid kanske 00.03 gick vi och la oss.

Igår:
Vaknade vid åtta. Så jag och Marre va typ as sega. Hon skulle följa med och sälja på morgoen så vi var tvungna att gå upp tidigt. Vi fixade oss och sen åkte vi ner på stan för att sälja. När vi kom ner så mötte vi Lena och Andi. (För de som inte vet är Lena min typ mormors kusin eller nåt men hon är i mammas ålder och Andi är min syssling brukar vi säga. Men han är igentligen mammas syssling) Sen så gik vi ner och började fixa. Liz skulle ha match så hon kunde inte komma och efter tio minuter kom Albin och hans mamma. Men alla kom dit så a va; Marie, Jag, Andi, Albin, Alexander, Jocke och Linus som stog och sålde. Linus skulle inte vara med igenligen och inte Marie heller men de fick vara med endå. Vi stog där från elva till tolv sen flyttade vi på oss. Det var några åttor i Blombackaskolan som stog framför oss så vi flyttade på oss och det gick mycket bättre sen. Vi sålde allt och det vart typ lagsmål om den siste sockerkakan. Så Anders ofrade sin sockerkaka för panionärerna. Sen när vi hade sålt klart vid ett så gick jag och Andi och köpte en glass(Marie had gått) Sen åkte vi hem. Jag och mamma var bara hemma i en kvart typ sen så åkte i till båten. Vi var där till fem eller nåt så sen när vi kom hem så var mamma och pappa slutkörda. Eller mäst pappa. Så jag vart as förkyld. Jag pratade lit i telemobilen och sen klockan halv tolv så gick jag och la mig.

Idag:
Vaknade vid fyra att jag inte kunde andas så jag kunde inte somna om sen så jag gick upp och kollade på film. Sen när klockan var sju så vaknade jag efter filmen. Och det var inte en så vacker syn kolla tv och sen gick jag och duscha. Har varit så  seg idag. Kollade datan. Fixade bdb innan så jag slipper göra det när jag ska blogga. Sen gick jag och slöade mig medan mamma hade sagt till Samuel att han skulle gå till affären och köpa glass eller nåt. Så nu så sitter jag vid datan och slöar och snart ska jag börja på nu header. Efter att jag har hjälpt Samuel med sin läxa.
Kyssar♥
:)


Lite bilder från länge sen som jag inte hunnit laggt upp:

Orienteringen:):)






Klassfesten:)<3

Vi skulle klä ut oss så mobba honom inte<3


t.o.m Tove dansade  :S

Hela gänget, *Och ja, alla satt på mig*



Danne och Sabbe på tryckren på VeGe:D:D<3

Badhuset med Sabbe<3


Bildena från när jag va med Sabbe och Fatou:P<3


Bakdag och Båten:)<3




Nicko, Alex och Marre.

Hej bloggen!

I förregår;
Gick jag upp vid tio. Satte på TV:n  Sen så messade Nicko och undrade om jag ville vara med han på rasten så jag började att fixa mig till tolv. Sen så ringde han och sa att han skulle komma och möta mig. Vi gick runt vid campus och vid hans skola alla undrade lixom vem jag va. Haha, Fan va sköna han Keki och Christoffer eller nu vad de heter. Sen vid tjugoöver så följde han mig halvvägs upp och sen gick jag själv. Jag skulle kolla på "Davinchi Koden" eller nu har han stavas. Men Marre kom klockan halv två så vi gick in i mitt rum och typ lekte lite. Vi va ute ett tag sen gick vi in igen. Vi han bara sola i kanske två minuter sen så undrade Nicko om han fick vara med oss. Vi gick och mötte honom vid solariet och vi gick runt och så sen så skulle han göra en sak, Kommer inte ihåg vad det var. Och jag och Marre gick hem till mig och solade. Jag hämtade sprite och satt på musik. Och såklart hade vi shorts och linne. Sen så sprang vi ut och hade det skoj. Sen så ringde Nicko och vi typ skulle vara med han och Alex U. Vi gick till solariet och var där. Jag och Marre satt och mös i soffan. Medan Alex och Nicko sprang runt och sprutade nån grej på varandra. Sen gick vi till boda för Nicko och Alex skulle käka så jag och Marre gick in i en port och värmde oss. Sen så gick vi till nåt som jag och kommer ihåg vad det heter. Det va as kallt. Men killarna var ju varma iallafall. Sen så sa jag och Nicko att Marre och Alex borde hålla handen och de bah;
"Varför gör inte ni det" Men de va bara det att vi redan gjorde de. Sen så såg vi Julia och Andrea. Så vi gick till de. Killarna snodde deras bollar så de stog och kollade på. Sen så gick vi för klockan vart runt halv tio och jag och Marre skulle vara hemma vid kvart i så de följde oss hem. Sa hejdå och vi gick upp. När vi kom in så fixade vi oss och gick om kollade på "The Ring 2" Den va faktiskt bra. Jag och Becka hade kollat på den tidigare men de var på datan så den typ hackade.

Igår:
Marre åkte hem vid ett efter att vi hade badat. Vattnet åkte ut hela tin så det va inte så lätt att bada. Sen så var jag inne på datan typ hela dan. Men jag kollade på film oxå. Kommer inte ihåg vilken det var men aja. Sen när mamma och pappa kom hem så tog jag en dusch. Och sen gick jag in i mitt rum och kollade film med mamma. Efter att jag hade städat. Jag han inte kolla klart på hela "50FirstDates" Så vi kollade på den. Det är en film jag kan rekomendera. Sen så läste jag och vart så trött att jag somnade utan att bädda upp eller byta om. Men mamma kom in och sa att jag skulle krypa ner men då var jag vaken och kunde inte somna om så jag läste ett tag.

Idag:
Vaknade jag vid 10 eller snare väckt av mamma för att det va frukost. Jag som ville sova. Aja, Åt frukost och sen kollade jag på tv. Brukar bli pigg av det. Sen så åkte mamma och handlade för att jag ska baka i skolan för klassresa. Sen när hon kom så satt vi på musik och började baka.

Saker jag ska göra idag;
*Baka klart tigerkaka och sockerkaka.
*Duscha.
*Åka till Marre.
*Ha det så roligt med videobloggarna som kommer in antagligen idag eller när min data inte är paj.

Sabina, Fatou och Liz.

Hej bloggen!
Jag har nu varit ute med mina änglar. När jag hade chattat klart med Wilma så gick jag och duschade. Jag var så slut att jag gick ut och satt emig på balkongen och solade. Gick in och messade med Sabbe. Glömde att jag skkulle vara med henne så jag kunde inte vara med Wilma. Jag fixade mig dammsög och sen sms jag till Sabina att jag var klar och att jag skulle börja gå men när jag kom ner så var det redan där. Sabina sprang mot mig och bah;
"Haha, Jag ska krama henne först"
Fatou sa åt henne att ta det lungt men jag ramlade typ nästan. Vi gick till boda och var där. Till typ halv fem. Sen skulle Fatou och Sabina till dans och träning. Så jag gick hem. När jag kom hem så satt jag vid datan och sen vart det mat. Haha, Jesper/Samuels kompis/ råkade spotta på min mat så jag ville inte ha mer. Sen så smsade Liz och Sabina och undrade om jag ville vara med de. Jag gick vid sju. Jag väntade vid "Jätten" och mötte Alex B. Vi typ stog och pratade medan jag väntade och han på sin pizza. Sen så skulle båda gå vidare. Jag mötte Sabbe och Liz vid grusplan. Vi gick till nån gunga och var där. Det var typ några turkar som stog och stirra as mycket. Sen så gick jag hem vid åtta. När jag kom hem så satt jag vid datan som min kära pappa har fixat. Gic och tog ett as skönt bad och sen till datan och chattade med min älskling. Sen så ringde jag till Marre. Som sagt så var det en STOR tjej kris. Så nu så ska jag bara skriva lite på en text och sen ska jag slagga.
Kyssar♥

Godmorgon.

Hej bloggen!
Vaknade nästan nyss och jag har inget att gör så jag tänkte säga vad som händer idag.
*Vara med Wilma
*Blogga!

Jag har inte bloggat på jätte länge och det är för att jag har haft jätte lite tid och för att min data är trasig. Pappa ska kolla på den senare. Jag skriver säkligen senare ikväll.
Kyssar♥

Alla bilder som jag inte hunnit lagt upp kommer ikväll:)


Badhuset & Lov!

Hej bloggen!
Igår;
Jag blev väckt vid åtta. Vi skulle in till södertälje innan pappa skulle och repa. Så vi åkte hem vid halv nio och var hemma nio. Jag och Sabina skulle till badhuset men hon skulle såklart sova. Men Nicko ringde så jag hade något att göra när mamma hämtade pengar. Sen klockan tio eller elva så mötte jag Sabina vid grusplanen. Vi gick till sydpoolen och typ ringde Danne och Lauri. Och jag ringde Nicko men han svarade inte. Så det vart bara jag och Sabina tills tre sen så kom Lauri och Danne till sydpoolen så vi hade de as kul. Först så gick vi typ till varje åkte lite då satt där lekte där. Men det gick bra iallafall. Vi hade as kul på den dära runda saken, Jag tror att jag vred benet åt fel håll. Men det gick typ över efter en timme. Sen när klockan var typ sex så gick vi hem. Haha, Det kanske var för att det stängde men aja. Sen så mötte jag och Sabina Nicko för jag skulle vara med han. Så när vi mötte honom sÅ gick vi till "Jätten" för att lämna Sabina. Haha, Vi gick och satte oss vid en bänk. Han lekte mid sitt vax i mitt hår. Sen gick vi runt och sen vid åtta så gick vi och satte oss vid solariet och typ va där. Sen när klockan var runt halv nio så gick vi till min port för han skulle han lämna mig. Vi gick och typ höll hand och så jag bah;
"Min lillebror kommer sitta i föstrett och när han kommer se oss så kommer han säga till mamma och de kommer veta att vi är tillsammans"
Så gick jag in i portan sa hejdå och gick upp och exakt det hände. Sen så kollade jag och mamma på Twilight men jag va as trött så vi kollade inte på hela.

Idag;
Va hemma så softade. Vaknade vid tio eller elva. Kollade tv och satt vi datan hela dan.
Mina dagar.
Kyssar♥

VeGe,Klassfest+Idag.

Hej bloggen!
Igår så skrev jag inte för jag hade fullt upp så har kommer allt;

Klassfesten;
Jag, Marräh och Andi gick hem till mig för att fixa oss igår. När vi var klara gick vi till skolan vid fyra för att börja fixa så att i Aulan. Jag och Marräh kom typ tidigt. Sen när vi var klara så dansade vi först sen kom alla upp. Det var as kul. Haha, Jag tog til Davves keps. Sen så hade jag den typ hela tin.

VeGe;
Innan sex gick Jag och Marräh och mötte Sabina. Och jag var tvungen att säga hejdå till kepsen:( Så gick vi till VeGe. Först så hade vi as kul och typ dansade sen smsade Liz att alla ville komma till VeGe bara för att vi stack. Så jag frågade vilka. Det var; Danne, Davve, Jakob, Klaudia, Erica, Liz, Stefani, Fatou och Lauri. Vi typ dansade och pratade hela tin. Sen när det vart tryckare så gick Fatou, Liz och Sabbe till Nico och sa att jag ville dansa med honom så vi dansade tryckare. Men assa, Jag är tjej, Jag frågar inte, Jag väntar lixom på chansen att han skulle fråga. Aja, Sen när VeGe var slut så slaggade Sabbe och Marräh hem till mig och slaggade kvar. Vi körde SmsRullete. As kul. Alla fatta nada. Sen fråga Nico på mig och nu är vi tillsammans.

Idag;
Vaknade vid nio. Sabbe var redan vaken. Så vi pratade. Sen vif elva så åt vi frukost och Nicko skulle låna min platt tång så Marräh skulle gå och då gick hon och lämnade den till honom samtidigt. Sen så badade jag och Sabbe. Sen fixade vi oss och gick för att möta Nicko eftersom om vi skulle vara. Gick till Boda och var där ett tag. Gick in i några portar för att det regnade. Sen vid kanske tre skulle Nicko fixa nåt och jag och Sabbe skulle hem till mig att käka. Det tog en timme typ för vi skulle laga lite mat oxå. Sen så följde jag Sabbe "Jätten" för att lämna Sabbe och var men Nicko. Vi var i en port sen skulle han hämta sin mössa för att det var blött. Sen hämta min platt tång för att mamma skulle ha den. Så han skulle möta sin kompis vid solariet så han följde mig hem. När vi kom till min port så var jag as blöt och var typ blå på händerna. Sen så gick jag upp till mig och började göra mig iårdning. Och Nicko gick till VeGe för att jobba. När jag kom upp så åkte vi till Mormor och Gammelmormor i Mariefred. När vi kom dit så åt vi först och sen tv. Nu så ska jah strax slagga för jag är trött.
Kyssar♥

Orienterings dag!

Hej bloggen!
Idag så vaknade jag klockan sju när jag egentligen skulle ha sovmorgon. Aja, Var as pigg. Sen så började jag att packa till origentering till senare idag, Jag tog med en flaska vatten och en yoggi i burk. Sen vid åtta gick vi till skolan. Jag gick runt fyra varv för att leta efter Marräh, Andi, Jocke och Albin. Sen efter ett ga så kom hela klassen och vi gick till "Saltskogs" Buss-Hålls-Plats. Sen när bussen kom så var den full med andra elever. bla. Södertälje-Friskola. Marräh såg nån som jag inte såg och när jag vände mig om satt Martin och lite längre back stog Axel. När vi kom till Tveta så gick vi av på en annan konstig plats. Men det tog bara lite längre tid. Sen när vi kom till Tveta gården så gick min lärare först igenom vad vi skulle börja. Sen så fick vi softa i en halv timme sa hon. Så jag och Marräh gick till fyra personer för att hämta plåster(Stavning) Sen vid halv elva så började origenteringen. Det gick sådär. Vi tänkte hitta alla treor och fyran. Men vi hittade inte fyran men vi slutade inte leta för det. Sen efter ett tag så kom Martin Grape och två andra killar och gick famför oss så vi pratade. Sen hittade vi fyran. Den låg hägt uppe på ett berg. Jag tänkte gå samma väg som Martin och Grape men så dum är jag inte. Så vi tog runt och var helt slut sen. Vi gick igenom det millitära området igen. Och jag tappade skon. Igen. Men denhär gången gjorde jag bort mig inför killar:P Sen så kom vi kanske tio minuter försent och det vart 20p. avdrag för sex personer=200p. pär person. Jag fick typ allt på mig medans de andra var och hämtade korv:mad: Men sen i slutändan så vann vi :D Och en plus är att det var as snygga killar där nu när man är SINGEL igen:love: Vi skulle ta bussen tillbaka, Så vi satt på ett ställe och väntade på bussen sen gick vi till en buss-hålls-plats lite längre. Så Martin bah;
"Ska ni gå hem nu eller?"
Så jag bah;
"Det skulle du gilla va?"
Så gick vi. Vi åkte som vanligt hem på tio minuter. Sen när jag kom hem så kollade jag tv. Sen så satt jag mig vid datan och lyssnade på musik. Chattade med Sabbe. Vi diskuterade om minorgon när det är båda klassfest och VeGe på kvällen. Ska bli as kul. Sen så ska Sabbe och antagligen Marräh oxå sova hos mig. Det kommer äga. Sen så ringde Martin och nån Matte. Inte vet jag men aja, Ha en bra kväll.
Kyssar♥


Hemma.

Hej bloggen!
Han inte skriva igår så här kommer de.

Igår:
Jag gick till skolan och gick till buss-hålls-platsen i "Saltskog" och sen tog vi bussen i tio eller fem minuter till "Tvetaberg". När vi gick av så gick vi en bit och sen kom vi till början av scania milen. Först hade vi genomgång. Och jag var tydligen den enda som visste vilket håll Norr var åt. Danne bah;
"Jag sa ju de"
Så alla bah, ellerhur:D:) Sen så gick vi till en mittpungt och skulle hitta kontroll tio. Jag, Marräh, Danne, Jakob, Andi, Bella, Johannes, Albin och Jocke. Hittade den först för alla andra tog den långa vägen på en stig och det tog tio munder längre. Så Albin och Johannes gick till feman som låg längst upp på kartan över "Tveta". Sen så kom Jakob och Danne med den jätte bra idéen att gå vilse. Men de gick åt fel håll så när vår lärare kom så sa hon åt de att komma närmart när hon skulle ha genomgång hur en kontroll skulle se ut :question: Aja, Sen så fick vi leta på egna så vi gick ut på en stog stog som man kunde gå på utan att vara i skogen. Vi gick fört den blåa linjen som var 5 kilometer och vid hälften av det spåret stannade vi för att vila och tog två bilder på oss och sen försatte vi. Jag är som en liten "Fotomann" som mamma säger. Så jag tog bilder på hela naturen för att dela den med er här på bloggen så att ni är säkra på att ni inte missar nåt. Sen när vi inte kunde gå på en väg och inte visste vart vi va så hade vi gått 5 kilometer. Bella sa att vi hade gått fel men jag visste att det skulle bli rätt efter ett tag, Eller så tyckte jag ett tag iallafall. Sen när vi gick in på röd/blåa linjen så var det bara 7 kilometer kvar. Men då kom Andi(Jag gick bara med Bella, Marie, Jocke och Andi) Vi hade gått utan för kartan och det märkte vi när vi hade gått 9 kilometer så vi fortsatte och jag kollade på klockan. Vi hade en vart på oss att komma till alla andra. För annars skulle de gå utan oss och vi fick GÅ till skolan. Sen så kom vi till VÄRLDEN STÖRST BACKE! så Jag och Marräh sprang upp och sen kom Johannes först. Jag hållde på att skita på mig men jag vart as glad. Sen kom Liz, Terese och Lana. De gick runt och letade efter Fatou, Stephanie, Danne, Jakob, Erica och Klaudia. De hade gått vilse. Som Jakob och Daniel ville :bigeyes: Men Johannes pratade i telefon och då hade vår lärare hittat de så de var tvugna att springa 3 kilometer tror jag att det var. Men det han dit. Så De andra ville oxå springa men jag hade gjort illa min fot. Så jag kunde inte springa. Så alla gick istället. Sen när vi kom till en zoon som vi inte visste vad det var så gick vi över lera. Så jag tappade min sko och Andi hämtade den. Och den satt fast som f*n. Men det gick till slut sen efter tio minuter kom vi dit och i tid. Sen i skolan fixade vi oss lite innan vi gick in i matsalen. Och sen så hade vi tråk lektion och sen vid tre slutade vi :tired: När jag kom hem var jag så trött att jag la migi sängen och sov ett tag. Sen satt jag vid datan och sen kom mamma hem. Jag skulle ner och klippa mig men jag hade inte duschat så jag tog en snabbid och fixade mig lite efter det eftersom om mamma var upptagen. Sen så åkte vi ner man då var allting redan stängt. Så vi kollade i några affärer och i "H&M" där jag fick ett par nya tajts. Sen åkte vi hem och jag softade.

Idah;
Vaknade och var tvungen att vara hemma, Av privata orsaker:( Kollade på två filmer. "50firstdates" och "I could never be your woman" Jag tyckte att det var bra så, Och sen kollade jah lite på datan och tv. Chattade Marräh oxå som var hemma. Tur de iallafall. Så att jag hade något att göra.

Kvällens Planer;
1.Slappa.
2.Make up store kurs.
3.Klippa mig.

Kommer säkerligen inlägg senare ikväll:)
Kyssar


Skola:)♥

Hej bloggen!
Imornse så hade vi ute idrott som första lektion. Vi hade brännboll. Sen så gick vi och fixade oss i omklädningsrummet. Efter det så råkade jag springa på Emmy, Jag vet inte om hon stog där och väntade eller om hon bara gick förbi. Aja, Vi pratade lite och sen var jag tvungen att gå på lektion. Sen så hade vi Bioloi. Vi skulle lära oss om ett träds omkrätts. Jippa, Det var jätte tråkigt :D Sen så hade vi lunch och sen rast, Jag , Marräh och Andi satt i ett torn, Ochj ag och Marräh ringde till Alex. Sen gick vi runt. När jag och Marräh hade satt på oss skorna. Vet visst är vi smarta. Sen när vi kom in så skulle vi ut igen. Vi skulle ut och ha "Trädet". Och det är oxå såhär jätte tråkigt:) Men jag tog jätte mycket bilder. När jag kom hem så kollade jag "Efterlyst". Och nu så ska jag bara medela att jag ska skapa ny blogg så ni kommer inte att höra av mig här.
Kyssar♥

Bilderna från idag;


Mina och Marrähs ben, Jag är jätte blek...<3

Mitt kött och blod!:O:D<3

Bjuder på bilden:):)<3

Lilla fina jag (A)<3

Som sagt hade jag inget att göra, Bjuder<3

Det tog lite långt tid för denhär dammen/diket.<3

Finaste livet man ska ha, man ska vara glad över det man har.<3

Bella, Julia, Meldina, Andre, Emma och Ebba:)♥

Hej bloggen!
Imorse så vaknade jag vid nio. Kollade tv ett tag. Och sen gick jag in och spelade "Call of Duty" tror jag det heter. Aja, Sen så gick jag in och städade klart och sen efter der så tog haf en lång duscha. Efter det så messade Julia mig och undrade om jag ville vara med henne och Bella. Så jag sa att jag skulle fixa mig efter som om jag precis hade duschat. Sen efter drygt en halv timme så gick jag till Bella för att möta henne och Julia. Vi gick runt i boda och sen messade Andre och Meldina om de fick vara med oss. Så de kom till oss efter ett tag. Vi var utanför Julias port och kastade boll och hade det kul. Emma och Ebba skulle komma och vara med oss sen så vi gick till lilla kjosken och köpte lite godis och korv till Julia. Jag tog en sluch. Men det är typ samma sak som godis. Tycker jag. Så vi gick till "Soldala skolan" och var där ett tag. Vi spelade basketboll men jag orkade inte spla så länge. Sen så kom en gubba och undrade om han fick spela med oss. Jag och Bella bah:
"Pedofil, Pedofil, Pedofil..."
Haha men det var kul iallafall. Sen så skulle Julia gå och möta Meldina och då skulle plötsligt gubben oxå gå men Julia och Meldina hade inte sätt något. Så vi gick där ifrån. Vi gick hem till Emma och lekte lite. Och sen vid åtta gick jag hem. När jag kom hem så åt jag och kollade på "Witheout". Men nu börjar det att bli sent så ska slagga.
Kyssar♥

Här kommer bilderna från idag;




Bella och en liten del av Andre:)<3

Finaste Julia:):)<3

Spelade lite basket :D<3

Andre och Bella:P<3

Bella:):)<3

Julia igen:):)<3

Tjejorna+Mig:D<3

Bella, Under bordet hos Emma :P:)<3

Emma, Men en turban :S:D Haha, <3

Svar:

Här kommer alla mina kommentarer från folk som inte har länkar men namn skrivas; Så om ni vill veta vad som händer så kolla här.

bettan
om Kommentarer-.-:
mobbade? :O
hatade? :O
(ingenting vi har sagt)

Sv:
Jo om du kollar våa andra bloggar så känner ni nog igen er...



bettan om Svar::
Men asså nej?
vi skrev att "det inte finns så många i världen
som gillar fjortisar som 2 av er är"
det är inte samma sak som att folk hatar er eller något sånt ?!
och kan du vara snäll att förklara vad ni menar med att vi har hotat er? säg exakt vad vi har sagt.

sv:
Du kanske inte har sagt nåt men tx. Att vi kommer att vi mobbade, Emmy säger att alla hatar oss. Och jag har bara en fråga. Vad fan har ni för problem med oss?

bettan om
Svar::
Nej exakt vi har inte sakt något? varför hakar ni upp er så mycket?
Det ända vi sa va våran åsik och vårat tips , inget mer. Slut diskuterat okej?!

sv:
Men vi vill inte ha era tips och idéer.  För vi klarar oss bra utan de. Och om du kan läsa så står det ganske mycket där uppe. Så ta och bry er om mån annans framtid istället!

bettan om
Svar::
Okej, erat val ?!

sv:
Japp, Det är vårt val vi behöver inte nån som säger till oss vad vi ska gör man svara på en fråga som jag ställer, Vad har ni för problem med oss?

bettan om Svar::
som sagt, vi har inga problem med er?

sv:
Varför håller ni på då ?

Kommentarer-.-

Hej bloggen!
Nu har jag fått jätte många kommentarer som är anonyma. Och jag accepterar bara några av de. De som är lämpliga att visas på bloggen. Och jag vill bara tipsa de som kommenterar annonymt att jag inte svarar på några som inte har ett namn.
Kyssar♥

sv:
Jag nu har det gått för långt, eller långt gick det förbi för fler dagar sen när det kom ho om att vi skulle bli mobbade och att alla hatade oss, och jag tänker göra ALLT för att försvara mig och mina vänner. (detta var det sista svaret på anonym)


Nyköping :)♥

Hej bloggen!
Nu kom man precis hem. Vi var hos farmor och farfar till kanske ett. Sen åkte vi till Nyköping för att köpa byoxor till Samuel. Men sen skulle vi handla och köpa godis och sen skulle vi äta på Donken. Killen i kassan var as snygg. Synd att jag såg ut som ett mongo. Sen vid tre åkte vi hem igen. När jag kom hem började jag att städa sen så märkte jag att Samuel kolla film så jag kollade oxå. Ett tag. Så jag gick och satte mig vid pappas data. Chattade med Marräh och Iicah. Och strax så ska man kolla om nån vill vara, Eller om man ska städa klart. Inte vet jag får väll se.
Skriver senare.
Kyssar

Valborg!♥

Hej bloggen!
Igår så han jag inte skriva så här kommer det.
Jag kom till skolan. Var med KEMM. Hade vi dans. De var as jobbigt. Alla i sjuan stog typ där och pekade på mig, Marräh och Iicah. Så jävla sur. För att kolla vad de kommenterat kolla på(
www.Kemmsarna.blogg.se ) Efter skolan så gick hem till mig och kollade tv. Sen när filmen var klar så gick jag in i mitt rum och började små städa. Som jag skulle ha gjort innan mamma kom hem. Men de gick inte så bra. När hon kom hem så kom pappa två minuter efter. Då åkte vi till Farmor och Farfar. När vi kom dit. Så sjöng Jenny och farmor för pappa. Han fyllde år så ett stort grattis till honom. GRATTIS! Sen så åt vi god mat och vid nio gick vi upp till brasan. Det kommer bilder på det senare idag. Sen när vi gick in så kom det jazz musik. Och då gick jag. När jag kom hem så kröp jag ner i sägen och somnade efter ett tag.

Idag:
Vaknade vid nio. Gick upp och åt frukost. När jag hade ätit krats så sa Marräh att jag skulle ringa. Så jag ringde.
"Kolla på våran blogg!"
Så jag kolla våran blogg och då hade de hotat oss på kommentarer. Och jag säger bara det. De kommentarerna kom polis anmälas. Och jag tror att jag kommer göra en anmälan på de. Så nu sitter jag vid datan och lyssnar på musik. Skriver senare ikväll.
Kyssar♥

RSS 2.0